Cemre yüzmede gururumuz oldu

Güncelleme Tarihi:

Cemre yüzmede gururumuz oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2007 21:51

Almanya'nın Recklinghausen kentindeki SV Neptun 28 Yüzme Kulübü'nün sporcusu Türk kızı Cemre Altaş (12), Münster'de düzenlenen Kuzey Almanya Şampiyonası'nda 100 ve 200 metre "kurbağalama" da gümüş madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki yıl yapılacak Almanya Gençler Şampiyonası'na kulübü adına yarışma hakkını da elde genç yüzücü, "Hedefim, bu şampiyonada da madalya kazanmak. Önümde uzun bir süre olmasına rağmen bunun için şimdiden çalışmalara başlayacağım" dedi.

Eylül ayında Hollanda'nın Grounau kentinde yapılan Uluslararası Gençler Yüzme Şampiyonası'nda da 4 altın ve bir de gümüş madalya kazanarak büyük başarıya imza atan Cemre'nin babası Mehmet Altaş, kızının başarısından ötürü gurur duyduklarını söyledi. Altaş, "Cemre 5 yaşında yüzmeye başladı. 8 yaşından beri de kulübü adına çeşitli yarışmalara katılıyor. Antrenörleri de, Cemre'nin bu istikrar ve gayretle devam etmesi halinde gelecekte uluslararası bir sporcu olabileceğini söylüyorlar. Kızım bu sporu severek yapıyor. Cemre bu sporu yapmak istediği sürece aile olarak biz hep onun arkasında olacağız" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!