Çelik Atatürk Stadı'nı inceledi

Güncelleme Tarihi:

Çelik Atatürk Stadını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2009 15:46

Devlet Bakanı Çelik, Türkiye - Ermenistan maçı öncesi Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Atatürk Stadyumu'nda Bursa Valisi Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AKP Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, AKP Bursa İl Başkanı Nagip Vardar ve Bursaspor taraftarları ile birlikte stadyumdaki çalışmaları inceleyen Devlet Bakanı Faruk Çelik, maç hazırlıkları hakkında açıklama yaptı.

Son zamanlarda Bursa seyircisinin üzerine haksız yere gidildiğini belirten Çelik, Türkiye - Ermenistan maçının Bursaspor seyircisi için iyi bir sınav olacağını vurguladı. Çelik, "Maç günü coşkulu bir gece olacak. Şampiyonada bir şansımız kalmasa da önemli değil. Maça coşku hakim olacak. Dostça başlayıp dostça ayrılacağız. Genelde komşularımızla ilişkilerimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Dün atılan imza ile de Ermenistan ile olan ilişkilerimiz iyi yönde. Bursalılar Ermenistan heyetini güzel bir şekilde karşılayacak. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"SARKİSYAN EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANACAK"

Maç öncesi duyarlılığından dolayı Bursaspor taraftarına teşekkür eden Çelik, Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın maça gelip gelmeyeceğinin henüz belli olmadığını kaydetti.

Çelik, eğer maça gelirse Sarkisyan'ın en iyi şekilde ağırlanacağının altını çizerek, "Bizim Cumhurbaşkanımız orada nasıl ağırlandıysa Sarkisyan'da öyle ağırlanacak. Kendilerinin yapmış olduğu muameleden daha iyisini görecekler" diye konuştu.

Açıklamasının ardından Çelik ve beraberindeki heyet, stadyumda incelemelerde bulunarak, Bursaspor taraftarlarıyla ile sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!