Camide imam sahada başkan

Güncelleme Tarihi:

Camide imam sahada başkan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2023 16:37

Manisa’da, tarihi Ulu Camii’nin imamı Murat Emgener, camide cübbesini giyip namaz kıldırırken, yeşil sahalarda ise kurduğu futbol takımına başkanlık yapıyor.

Haberin Devamı

MANİSA’da tarihi Ulu Camii’nin imamı Murat Emgener, namaz vakitlerinde cübbesini giyip cemaate namaz kıldırırken, yeşil sahada ise Manisa 1’inci Amatör Küme’de mücadele eden İmam Hatipliler Spor Kulübü’ne başkanlık yapıyor. Aynı zamanda bilek güreşi, badminton, atletizm, yüzme, masa tenisi, Wushu Kung Fu gibi bireysel spor dallarının olduğu Manisa Diyanet Spor Kulübü’ne de başkanlık yapan lisanslı sporcu Emgener, gençleri spor yapmaya teşvik ediyor.

Camide imam sahada başkan
TÜRKİYE’DE TEK
GENÇLERE sahip çıkmak, kötü alışkanlıklardan korumak ve sporu sevdirmek için sahada olduğuna dikkat çeken Emgener, “Türkiye’de imam hatipliler olarak sadece Manisa’da spor kulübü var. 2007 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Diyanet Gençlik Spor Kulübü kuruldu fakat daha sonra kapandı. 2009 yılında kulübü Manisa’da kurduk ve şu anda Türkiye’de tek devam eden kulübüz. 2014 yılında ise arkadaşlarımızla birlikte İmam Hatipliler Spor Kulübü’nü kurduk ve 1’inci amatörde lige renk katıyoruz” dedi.
Camide imam sahada başkan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!