Büyükelçi Karslıoğlu: Hakkınızı kullanın!

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçi Karslıoğlu: Hakkınızı kullanın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 00:00

BERLİN Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, dün Berlin Başkonsolosluğuna eşi Gamze Karslıoğlu ile birlikte gelerek oyunu kullandı.

Haberin Devamı

Büyükelçi Karslıoğlu, oyunu kullanmadan önce başkonsolosluk binasının bahçesinde oy kullanılan yerlerde incelemelerde bulundu.

Büyükelçi Karslıoğlu: Hakkınızı kullanın


Seçimler ve seçim alanıyla ilgili Sandık Saklama ve Ulaştırma Komisyonu Başkanı olan Başkonsolos Başar Şen'den bilgi alan Büyükelçi Karslıoğlu “Çok güzel bir ortam. Son derece medeni bir oy kullanma ortamı yaratıldı. Sayın Başkonsolosumuzun da dediği gibi 'seçim köyü' havası yaratılmış. Vatandaşlarımız son güne bırakmadan gelip oyunu kullansın. Bu onların hem hakkı hem de sorumluluğu. Hakkınızı kullanın, sorumluluğunuzu yerine getirin” çağrısında bulundu.

Büyükelçi Karslıoğu ve eşi Gamze Karslıoğlu, oyunu bir numaralı sandıkta kullandı. Berlin Başkonsolosu Başar Şen ise “Seçim için tüm koşullar yerine getirildi. 31 Mayıs'a kadar her gün, Saat 10.00 ile 19.00 arası vatandaşlar gelip oylarını kullanabilir. Engelli vatandaşlarımız için de özel sandık kurduk” dedi.


BAKMADAN GEÇME!