Büyük ödülü layık görüldü

Güncelleme Tarihi:

Büyük ödülü layık görüldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2015 13:34

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen 8. Uluslararası Avrupa Kalite zirvesinde (8. International Europan Quality Summit) yazar, sosyolog ve belgesel yapımcısı Semra Eren-Nijhar ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Londra’da yaşamını sürdüren Eren-Nijhar’a, yaptığı çalışmaların kendi alanında farkındalığı, kaliteyi ve yenilikçiliği temsil ettigi için başarı ödülü verildi.

Londra’nın güneyinde Southbank Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Türk iş dünyasının önde gelen isimleri meslektaşlarıyla, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geldi.

LONDRA’DA PAYLAŞILDI

Lob’in Europe tarafından gerçekleştirilen etkinlik, kalite bilincini geliştirmek ve iş dünyasının iletişimini sağlamak amacıyla Southbank Üniversitesi’nde toplanmıştı.

Konferansta yönetim danışmanları, akademisyenler, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin yöneticileri ve bürokratları, iş birliği ve kalitenin yaşamın her alanında yükseltilmesine ilişkin görüş ve öngörülerini Londra’da katılımcılar ile paylaştılar.

Suncut Danışmanlık, Araştırma ve Prodüksiyon Şirketi’nin Genel Müdürü Eren-Nijhar’ın yanısıra zirveye katılan Net İletişim Üst Yöneticisi Ömer Demir’e, Genna Ajans Başkanı Ahmet Selim Tuncer’e ve Gönül Kahvesi Üst Yöneticisi Yaman Yardımcı’nın da aralarında olmak üzere, şirketlerin üst düzey temsilcilerine de ödül verildi.

SEMRA EREN NİJHAR KİMDİR ?

İstanbul’da 1967’de doğdu. İlkokulu Türkiye’de bitirdi. 1980’de ailesi Almanya’ya gitti. Çocukluğunu iki ülke arasındaki geliş-gidişlerle geçirdi. Berlin Üniversitesinde Sosyal Bilimler okudu. Üniversite yıllarından beri Avrupa Parlamentosu’nda çeşitli çalışmalara katıldı, seminerler düzenledi. Gençlik Konferanslarında Berlin delegesi olarak bulundu. Türkçe, Almanca ve İngilizce’yi ana dili gibi konuşup-yazan Eren Nijhar, bunun yanında Fransızca, Latince de öğrendi. Semra Eren Nijhar, evli ve bir çocuk annesi.

BAKMADAN GEÇME!