"Bundesliga'ya döndüğüm için mutluyum"

Güncelleme Tarihi:

Bundesligaya döndüğüm için mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2022 10:15

Schalke04'ten TSG Hoffenheim'e transfer olan ve Bundesliga´nın ilk haftasında Borussia Mönchengladbach ile TSG Hoffenheim arasında oynanan maçta ilk 11'de forma giyen Ozan Kabak, "Bundesliga'ya geri döndüğüm için çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Bundesliga'nın 2022/2023 sezonun ilk haftasında Borussia Mönchengladbach, TSG Hoffenheim'i konuk etti. Borussia-Park Stadı'nda 49 bin 659 futbolseverin önünde oynanan maçı ev sahibi ekip Borussia Mönchengladbach, karşılaşmanın 25´inci dakikasında Robert Skov´un golüne engel olamayıp 1-0 geri düşmesine rağmen, Rami Bensebaini (42), Marcus Thuram (71) ve Nico Elvedi´nin (78) attığı gollerle 3-1 kazanmayı bildi. Maçın 19´uncu dakikasından Stefan Posch'un kırmızı kart görmesiyle TSG Hoffenheim, kalan süreyi bir eksikle tamamladı.

Öte yandan karşılaşmada geçtiğimiz Temmuz ayında Eintracht Frankfurt´un U19 takımından TSG Hoffenheim'e transfer olan Muhammed Mehmet Damar, maçın 80'inci dakikasında Christoph Baumgartner'in yerine oyuna dahil olarak, ilk kez Bundesliga'da forma giymiş oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından milli oyuncu Ozan Kabak Mönchengladbach karşılaşmasını, "Bugün bir talihsizlik yaşadık. Uzun süre bir eksikle oynadık, ama iyi mücadele ettik, önede geçtik aslında ama olmadı, mağlubiyetten dolayı üzgünüz. İnşallah gelecek maçta kazanırız" şeklinde değerlendirdi.

Bundesligaya döndüğüm için mutluyum
Transferlerinde daha çok Bundesliga'yı mı tercih ediyorsun:
 "Bundesliga'ya geri döndüğüm için çok mutluyum. Bundesliga'yı oyun sitilime yakıştırıyorum, oynarken keyifte alıyorum. Ayrıca Bundesliga'da genç oyunculara daha çok şans verildiği için, gelişime katkı verildiği için evet, tercimlerim Bundesliga'dan yana oluyor“ 

Bundesliga'ya iyi bir başlangıç oldu diyebilir miyiz:
”Bu yenilgiden bağımsız olarak evet, geçen hafta Almanya kupası´nda rakibimiz olan SV Rödinghausen'e gol atmam, bu maçta ilk 11, iyi oldu benim için iyi bir yeni başlangıç oldu“ cevabı veren Ozan Kabak, "inşallah bir kaç yılda kendimi Hoffenheim'da düzenli olarak geliştiririm ve daha sonraki yıllarda da Avrupa'nın daha üst takımlarına sıçrayış yapabilirim"

STEFAN HOCA MİLLİ TAKIMA İYİ BİR HAVA GETİRDİ
"Setefan hoca gerçekten çok iyi hava getirdi milli takıma. Şimdiye kadar da iyi maçlarda çıkarttık. Kendisine güveniyoruz, kendisi de bize güveniyor, inşallah gelecekte güzel maçlar, güzel turnuvaları yaşarız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!