Bundesliga'da Zirve yarışı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bundesligada Zirve yarışı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 18:23

Bundesliga lideri Bayern Münih Hannover ile deplasmanda karşılaşırken, takipçisi Bremen evinde Nürnberg'i konuk edecek. 15 Şubat Cuma günü(Bugün) ise sahasında Wolfsburg'la oynayacak olan Schalke'nin de zirve atağı sürüyor.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 20. haftasında zirve yarışındaki heyecan sürecek. 40 puanla liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih bu hafta zorlu Hannover deplasmanına çıkacak. Hamit Altıntop'lu Bundesliga'nın rekortmen şampiyonu Bayern karşılaşmadan üç puanla dönüp zirvedeki yerini korumak istiyor. Ligde 29 puanla 8. sıradaki yerini korumak isteyen Hannover ise haftayı üç puanla kapatmak istiyor. 49 bin kişi kapasiteli AWD Arena'daki maçın tüm biletleri ise haftalar öncesi kapış kapışa gitti.
MESUT ÖZİL ALIŞTI

Bayern Münih'in 3 puan gerisinde ligdeki amansız takibini sürdüren Werder Bremen sahasında Nürnberg'i konuk edecek. Sahaya mutlak üç puan hedefiyle çıkacak olan Bremen, UEFA Kupası'nda da başarılı olarak hafta arasında Portekiz ekibi Sporting Braga'yı 3-0 mağlup ederek göz doldurdu. Geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanında yeni formasını giyen Mesut Özil UEFA Kupası'ında ikinci kez Bremen formasını giydi. Hafta içinde antrenör Meyer'in işine son verip von Heesen'i Teknik direktörlüğe getiren Nürnberg ise kötü gidişe 'dur" demek isteyecek. İkinci yarıdaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken Eintracht Frankfurt, deplasmanda Rostock ile karşılaşacak.

STUTTGART'TA DÜŞÜŞ

Son şampiyon Stuttgart'ın ligdeki düşüşü sürüyor. Bir türlü istenilen performansını gösteremeyen Stuttgart, lig sonuncusu Duisburg deplasmanında galbiyete daha yakın. Yıldıray Baştürk ve Serdar Taşcı'nın forma giydiği Stuttgart'ta özellikle defansın 19 maçta 32 golü kalesinde görmesi antrenör Armin Veh'i kara kara düşündürüyor. Galatasaray ile İstanbul'da golsüz berabere kalan Leverkusen güçlü Karlsruhe deplasmanına çıkacak. Hertha Berlin ise evinde Bielefeld'e ağırlayacak. Cottbus sahasında Borussia Dortmund ile mücadele edecek.

PAZAR GÜNÜ 2 MAÇ
Almanya 1. Futbol Ligi'nin 20. haftası 17 Şubat Pazar günü oyanacak Hannover-Bayern Münih, Hamburg-Bochum maçlarıyla tamamlanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!