Bundesliga’da bugün dört maç var

Güncelleme Tarihi:

Bundesliga’da bugün dört maç var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2015 14:00

Son sırada bulunan Nuri ve İlkay’lı Dortmund, Halil’in formasını giydiği Augsburg’u konuk ediyor. Bundesliga’da 19. Hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Lider Bayern Münih sahasında Schalke ile oynuyor. Bugün oynanacak dört maç da Saat 20.00’de başlıyor.

Haberin Devamı

BUNDESİLGA’da 19 haftanın dört maçı bugün, beş karşılaşması da yarın oynanacak. Bugün ve yarınki maçların tümü Saat 20.00’de başlıyor.

Bundesliga’da bugün dört maç var
Wolfsburg’dan dört gol yiyen ve sezonun ilk yenilgisini alan Bayern Münih, sahasında Schalke ile oynuyor. Seyircisinin önününde yılın ilk maçına çıkacak Bayern Münih’de Lahm, Thiago, Martinez, Rafinha ve Ribery sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Schalke’de ise kırmızı kart cezalısı Huntelaar ile birlikte Faermann, Höger, Goretzka, Farfan, Kolasinac, Draxler ve Obasi sakat oldukları için kadroda yer almıyor.

Freiburg alıp alt sıralardan kurtulma derdine

Hafta sonu Stuttgart deplasmanında galip gelen M’Gladbach sahasında Freiburg’u konuk ediyor. Frankfurt’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Freiburg, Gladbach karşısında üç puan alıp alt sıralardan kurtulma hesapları yapıyor. Evsahibi takımda Hahn’ın sakatlığı bulunurken, Freiburg’da Kempf, Mitroviç ve Mehmedi sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecek. Hannover sahasında Yunus Mallı’nın formasını giydiği Mainz ile oynayacak. Frankfurt ise Wolfsburg’u konuk ediyor.

İlkay Gündoğan maç kadrosunda

Bundesliga’da 19. Hafta’nın beş maçı yarın oynanıyor. Son sırada bulunan Nuri ve İlkay’lı Dortmund, Halil’in formasını giydiği Augsburg’u konuk ediyor. Dortmund’da İlkay Gündoğan sakatlığı geçtiği için maç kadrosuna alındı. Hoffenheim ise yarın Levin Öztuna ve Levent Ayçiçek’li Werder Bremen’i ağırlıyor. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın ilk 11’de oynaması beklenen maçta Leverkusen, Hertha Bernlin’e konuk olacak. Günün diğer maçında ise Köln Stuttgart ile Paderborn da Hamburg ile sahasında oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!