Bülent Çiftlik'in arabası yakıldı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Çiftlikin arabası yakıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2011 10:16

BAĞIMSIZ Hamburg Eyalet Parlamento milletvekili Bülent Çiftlik'in arabası yakıldı. Salı sabahı saat 2.57 sıraları kentin Bahrenfeld semtinde yanan üç araçtan birinin Bülent Çiftlik'e ait olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili konuşan Çiftlik, “Pazartesi gece saat 0.15 sıraları Audi marka arabamı oturduğum semtte park edip eve geldim. Sabah erken saatte polis kapımı çalıp arabamın yanmakta olduğunu söyledi. Neden ve kimler tarafından yakıldı bilinmiyor. Polis olayı araştırıyor” dedi.

BİR ŞÜPHELİ GÖRÜLDÜ
Polis basın merkezinden yapılan açıklamada, semt sakinlerinden bir kişinin yanmakta olan araçları fark edip polisi alarma geçirdiği ve siyah kıyafetli bir kişinin Ebertallee Caddesi'ne doğru kaçtığını söylediği kaydedildi. Bahrenfeld semtindeki olay yerine gelen itfaiye erlerinin yangını söndürdüğü ve çevrede yapılan aramalarda zanlının izine rastlanamadığı açıklandı.

ASIL HEDEF BAŞKA ARAÇ
Polis basın sözcüsü Ulrike Sweden, park halinde duran Skoda marka otomobilin kundaklandığını, aracın arkasında park edilen Çiftlik'e ait Audi ve önünde park edilen VW Lupo marka araçların da yandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!