Bu nasıl vicdan! Demanslı kadınlara tecavüz etmiş

Güncelleme Tarihi:

Bu nasıl vicdan Demanslı kadınlara tecavüz etmiş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2023 10:49

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Ennepetal-Voerde kasabasındaki bir yaşlı bakım yurdunda çalışan bir hasta bakıcının, tecavüz ettiği yardıma muhtaç yaşlı kadınların sayısı 19’a yükseldi.

Haberin Devamı

ÜLKE genelinde büyük tepki çeken olay temmuz ayında ortaya çıkmıştı. 51 yaşındaki iki çocuk babası hasta bakıcı Torben S.’nin çoğunluğu demans hastası kadınlara tecavüz ettiği ve tecavüz ederken videoya kaydettiği belirtildi. 13 Temmuz’da tutuklanan Thorben S., şu ana kadar suçlamalar hakkında konuşmadı. Yaşlı bakım evindeki skandal, zanlının meslektaşları tarafından ortaya çıkarıldı. Bir meslektaşı, Torben S.’yi 30 Haziran günü sabah 04.45’te bir hastanın odasında, çıplak olarak hastanın üzerine eğildiği sırada yakalamıştı. Ayrıca polise anonim olarak mektup gönderildiği ve zanlı hakkında şikâyette bulunulduğu belirtildi.

SAYININ ARTMASI BEKLENİYOR
Soruşturma genişletildikçe skandalın büyüklüğü de ortaya çıkmaya başladı. Polis, şu ana kadar 9 kurbanın kimliğini tespit edebildi. Bazı kurbanların ise çoktan öldüğü belirtildi. Savcılık, zanlının evinde yapılan aramada ele geçirilen tüm sabit disklerin henüz değerlendirilmediğini ve tüm kurbanların kimliklerinin tespit edilmediğini, bu sayının daha da artabileceğini açıkladı. Yaşlı bakım yurdunda 100’e yakın yaşlı ve hasta kalıyor. Savcı Dr. Pauli, mağdurların engelli oldukları için ifadelerinin alınamadığını belirtti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!