Bu da Amerikan Baharı

Güncelleme Tarihi:

Bu da Amerikan Baharı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2011 09:44

ABD'de sosyal adaletsizliği ve finans sisteminin yol açtığı haksızlıkları protesto etmek amacıyla başlatılan 'Wall Street'i İşgal Et' eylemine, seks, uyuşturucu, bedava yemek arayan gençler de katılıyor...

Haberin Devamı

Protesto alanına katılan gençler, sadece eylem yapmakla kalmıyor, sevgilileriyle derme çatma yataklarda birlikte de oluyor. Genç sevgililer gündüz eylem yaptıktan sonra geceleri aynı tulumu paylaşıyor.

FOTOGALERİ: BU DA AMERİKAN BAHARI

BEDAVA PREZERVATİF
Finans merkezi Wall Street’in hemen yanındaki kamp merkezi Zuccotti Park’ta eylemcilere bedava yiyecek ve içeceğin yanı sıra prezervatif da dağıtılıyor.

New York Post’a konuşan Andre isimli gösterici ise “Birçok genç, zengin aile çocukları. Burada olmaya ihtiyaçları yok. Bazılarını seks yaparken gördüm. Hoş durmuyor” dedi.



Wall Street işgalcileri Amerikan siyasetini de ikiye böldü. New York Belediye Başkanı Bloomberg önce işgalcilere sempati duyduğunu belirtse de şimdi “Amaçları istihdamı yok etmek” dedi. Cumhuriyetçi başkan adaylarından Herman Cain, “Göstericiler anti-Amerikan ve kıskançlar” diye tepki gösterdi. Demokratların Temsilciler Meclisi Grup Başkanı Nancy Pelosi ise “Verdikleri mesajı destekliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!