Bu bir intihar etmeme hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Bu bir intihar etmeme hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2011 09:25

Haliç Köprüsü’nden atladığı iddia edilen Ali D. dün akşam saatlerinde ortaya çıktı. Deniz polisi, 2 gün boyunca yaptığı aramalara son verdiği Ali D.r, 4 gün sonra dün gazetecileri arayarak intihar etmediğini söyledi. Ali D., "Köprüye ilaç yutarak intihar etmek için çıktım. Ancak büyük oğlum intihar notunu evde bulunca taksici arkadaşıma haber vermiş. O da beni Haliç Köprüsü’nün üzerinde bulup taksiye bindirmiş. Ben taksinin içinde uykuya dalınca cebimdeki diğer notu taksinin içine bırakmış. 4 gü

Haberin Devamı

Eyüp’te taksicilik yapan Ali D., 10 gün önce evi terk eden eşi Suna D.’le için özel bir televizyon kanalına çıkarak barışma çağrısında bulunmuştu. Eşinin ikna olmaması üzerine 4 gün önce evine intihar notu bırakarak ayrılmıştı. Haliç Köprüsü üzerinde boş bulunan taksi üzerine deniz polisi 2 gün arama yapmıştı. Ali D., "Yaşamıma son vermedim. Hayattayım ve çocuklarımın yanındayım" diyerek basın mensuplarının karşısına çıktı. Televizyondaki programdan ayrıldıktan sonra evine gittiğini söyleyen Ali D. şunları anlattı:

"Oturdum 2 intihar mektubu yazdım. Çocuklarım uykuya dalmıştı. Son kez onlara baktıktan sonra doktorun verdiği antidepresan ilaçlarını içtim. Sonra bir intihar mektubunu eve bıraktım, diğerini de yanıma aldım. Birini masanın üzerine koyup kapıyı çekip evden çıktım. Kapı sesine uyanan büyük oğlum E. mektubu okuyunca durumu gece şoförüm A.’ya bildirmiş. A., Haliç Köprüsü’nün üzerindeyken beni buldu. Taksisine bindirdi. Bu sırada ben koltukta uyuya kalmışım. Ardından cebimdeki intihar notunu alıp aracımın içine koymuş. Sonra 4 gün 4 gece uyumuşum. Uyanınca olaydan haberim oldu. Bu sırada A. uykuda olduğum günlerdeki aracımın hasılatını alıp harcamış. Yetmezmiş gibi aracımla kaza yapıp, kaportanın bazı bölümlerini de tekmelemiş. Araçta uyuşturucu da kullanılmış. Bu olayı polise bildireceğimi söyleyince beni polise ihbar etmekle tehdit etti. Benden para istedi. Ben de avukatıma gittiğim sırada polisler beni yakaladı. İfademi verdim. Bunalımda olduğumu ve başımdan geçen bu olayları anlattım.

EŞİMİ ZİNCİRE VURDUĞUM YALAN

Eşimi dövdüğüm ve zincire vurduğum yalandır. Doktorlar onun vücudunun herhangi bir yerinde darp ve yara izi bulsun. Ben Türk halkının gözü önünde yaşamıma son veririm. Zaten yayın sırasında doğruları söylese yüzüme bakacak cesareti bulurdu. O da psikolojik tedavi görüyor. Ben ona olan sevgimden ilk eşimden olan kızımı 20 yıldır görmüyorum. Televizyonun sunucusundan onu bulmasını istedim. Telefonumu bıraktım. Ama o telefon numarası başıma bu işleri açtı. Ben kızımı beklerken onlar can güvenliği olmadığı için karımı benden kaçırdılar. Karım da onların dediği senaryoyu uygulayarak iyi bir oyunculuk örneği sundu. Onlar da reyting yaptı. O programa çıkarak hem kendime hem de yakınlarıma zarar verdim. Çocuklarım perişan oldu. Karım kimsenin oyununa gelmesin. O 19 yıldır beni tanır ve nasıl bir insan olduğumu bilir. Bir daha intiharı aklıma getirmemek için tedavi olacağım. Karım benle yaşamayacağını söylerse ben ceketimi alıp evi ona bırakırım. O da çocuklarımla aynı evde mutlu bir hayat sürer. Dönmezse de kendi bilir. Hem kendine hem bizlere yazık eder."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!