BTOABF'de yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

BTOABFde yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2011 22:40

BADEN Bölgesi Türk Okul Aile Birlikleri Federasyonu (BTOABF) Karlsruhe Başkonsolosluğu’nda yaptığı genel kurul toplantısı bölgedeki 20 okul aile birliğinden 35 temsilçinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İstiklel Marşı ile açılışı yapılan toplantıda bölgedeki çalışmalar ve anadil öğretmenlerinin oturma ve çalışma izinlerinin sınırlandırılmasının sorununun aşılmış olduğu hatırlatıldı. Raporların okunmasının ardından geçilen seçimlerde Divan Heyetini Ayhan Bakoğlu, Hürriyet Akköse ve Hülya Bakoğlu seçildi.

TEK LİSTE
Seçimlerde ise Yönetim Kuruluna Kemal Ülker’in (Hockenheim) sunduğu liste oy birliği ile kabul edildi. Listeye göre: Kemal Ülker(Hockenheim), Şenol Erdem (Ettlingen), Ali Güneş (Bad Sackingen), Murat Kıraç (Philipsburg), Mitat Dinç (Ettlingen), Muammer Ayaz (Bretten), Özkan Özoğul (Bruchsal), Sinan Toprak (Wiesloch), Cumhur Özcan (Gaggenau), Yaşar Sarıer (Graben) olarak belirlendi. Yedek üyeliklere ise: Emine Açıkkol, Yüksel Demiral, İbrahim Şimşek ve Bekir Kılıç seçildi. Denetleme Kurulu ise Aydemir Özsoy (Pforzheim), Ahmet Şener (Stutensee) ve Kadir Karabayır'dan (Rastatt) oluştu..

Toplantının sonunda Baden Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Türk Okul Üile Birlikleri'nin çalışmalarının daha verimli olması için alınacak önlemler konuşuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!