Bremerhaven ve Bamberg bir adım önde

Güncelleme Tarihi:

Bremerhaven ve Bamberg bir adım önde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 10:10

Beko Basketbol Bundesliga’da önceki gün yapılan yarı final ilk maçlarında ev sahibi takımlar Bremerhaven ve Bamberg sahadan galibiyetle ayrılırken seride 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

BEKO Basketbol Bundesliga’da yarı final maçları başladı. Bremerhaven Almanya Kupası yarı finalinde kaybettiği Frankfurt’u kendi sahasında rahat bir oyunla 75-58’lik skorla yenerek seride 1-0 öne geçti. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün bir oyun ortaya koyan Bremerhaven’da Drevo ve Gibbs 19 sayıyla maçın yıldızı olurken, Frankfurt bir önceki turda Alba Berlin karşısında ortaya koyduğu performanstan uzak bir görüntü çizdi. Deutsche Bank Frankfurt’ta sadece McKinney attığı 18 sayıyla normal formda gözükürken ilk turun yıldızı Allen (8 sayı) bekleneni veremedi.


BAMBERG YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR
Bu yıl ilk defa Almanya kupasını müzesine götüren Bamberg Playofflarda da bu başarısını devam ettiriyor. İlk turda ligin güçlü ekiplerinden Telekom Bonn’u 3-0 ile geçen Bamberg yarı finalde de kaldığı yerden devam ediyor. Bamberg son şampiyon Oldenburg’u eleyen Brauschweig karşısında da yarı final serisinin ilk maçında seyircisi önünde fırtına gibi esti. Toplam 6 bin 800 seyirci önünde Brauschweig’ı 86-77’lik skorla geçen Bamberg’te beş oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken Jacopsen 18, Suput 16 sayıyla öne çıkan oyuncular oldu. Rakip Brauschweig’ta ise Hicks ile alman milli takımının oyun kurucusu Schffarznik 13 sayı ile oynadı. Yarı final maçları Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!