Bravo çocuklar

Güncelleme Tarihi:

Bravo çocuklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2022 09:55

Geçen yıl ligi lider olarak kapatan Türkiyemspor U12 takımı, bu yıl da mücadele ettiği Landesliga’ya hızlı başladı. Türkiyemspor’un genç yetenekleri, deplasmanda BSC Reinickendorf’u 15-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

SON yıllarda alt yapısına ağırlık veren Türkiyemspor’un genç takımının başarıları dikkatleri üzerine çekiyor. Teknik Direktör Hasan Çil yönetimindeki Türkiyemspor U12 takımı, Reinickendorf’taki deplasman maçına hızlı başladı. Türkiyemspor’un ilk golünü 9. dakikada Volkan Üstündağ kaydetti. İlk golden sonra açılan Türkiyemspor, peş peşe gelen gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı. İkinci yarı ise sahada fırtına gibi esen Türkiyemspor U12 takımı, sahadan 15-1 gibi çok farklı bir skorla ayrıldı. Türkiyemspor U12, bu sonuçla Landesliga puan cetvelinde üçüncü sıraya yükseldi. Takımın en başarılı iki futbolcusu Çağdaş ve Haydar bu maçta ön plana çıktılar. Türkiyemspor’un gollerini Volkan (2), Çağdaş (6), Haydar (5), Eren ve Cihat attı. Hasan Çil’in oğlu Emirhan Çil’in de antrenörlük yaptığı takım, hafta sonu Berlin Kupası’nda mücadele verecek.
Türkiyemspor kadrosu: Shahin, Taha, Semih, Yasin, Çağdaş, Volkan U., Cihat, Haydar, Eren, Volkan G., Alperen, Emirhan, Furkan.

Haberin Devamı

Bravo çocuklar
Türkiyemspor U12’de maçın yıldızı 6 gol atan Çağdaş oldu.

Bravo çocuklar
Türkiyemspor U12 takımı antrenörü Hasan Çil, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.

Bravo çocuklar

BAKMADAN GEÇME!