Bozok ailesi yola devam etti

Güncelleme Tarihi:

Bozok ailesi yola devam etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 17:13

Hollanda'nın Rotterdam kentinden gelirken dört gün önce Sırbistan'ın Niş kenti yakınlarında geçirdikleri kaza sonucu arabaları devrilerek yaralanan anne Havva Bozok (43) iki gün yattığı Niş Hastanesi'nden taburcu edildi.

Haberin Devamı

Ailenin sıla yolunda geçirdiği kazada sol kolu kırılan ve sol işaret parmağını kaybeden 6 çocuk annesi Havva Bozok, eşine ve çocuklarına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Bozok ailesi, kazadan sonra Hürriyet'in Hizmet İstasyonu Hotel Nais'de mahkeme, polis raporu, sigorta işlemleri ve kendilerine verilecek araç için iki gün beklemek zorunda kaldı.

Otoyola zarar verdiği için devlete 300 Euro para cezası ödeyen aile, devrilen minibüsteki eşyalarını Hollanda Otomobil Kurumu ANWB tarafından tahsis edilen minibüse yükleyerek önceki gün akşam saatlerinde memleketleri Yozgat'a doğru yola çıktı. Anne Havva, eşi Yılmaz ve çocukları Hülya (22), Muhammet (16), Büşra Nur (13) ve Azime Zehra (10) biran önce yakınlarına kavuşmayı beklediklerini söylerken, dört gün boyunca yanlarından ayrılmayan ve kendilerine destek veren Hürriyet Sıla Yolu ekibine de yardımlarından ötürü teşekkür ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!