Boateng'in otel kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Boatengin otel kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2012 12:00

İspanya'nın şampiyonu Real Madrid'in Alman Milli futbolcusu Jerome Boateng'in Polonya'ya gitmeden önce Teknik Direktör Joachim Löw tarafından verilen iki günlük tatilinde çıplaklığıyla ünlü model Gina Lisa Lohfink ile Berlin'de bir otelde geceledi.

Haberin Devamı

Evli ve 2 çocuk babası olan Boateng'in bu haberi Alman medyasında geniş yankı yaptı. Alman Bild gazetesi "Boateng China Lisa ile Otel'de ne yaptı? manşetiyle okuyucularına duyurduğu haberde "Dört gün sonra başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na çok az saatler kala milli takımın 23 yaşındaki yıldızı Boateng'in 25 yaşındaki çıplak modelle otelde gecelemesi ne kadar doğru. Bunu maçlardaki performansı gösterecek" yorumu da yer aldı.

Genç bir erkek refakat etti

Berlin'in kenar semtlerinden olan Köpenick'teki "Pentahotel" adındaki lüks otele İngilizce "Benim 99 problemim var" (I gt 99 Problems) yazılı beyzbol şapkası takarak gelen Boateng'in otelin barında bazı arkadaşlarıyla oturduğu daha sonra ise Gina Lisa Lohfink ile odaya çıktığı bildirildi. 2008 yılında 'Almanya'nın Yeni Topmodelleri" adlı TV yarışmasında çıplaklığıyla tanınmış sarışın model Gina Lisa Lohfink ile birlikte 248 nolu odaya giderken görüntülendi. İkilinin yanlarında bir genç erkeğinde onları refakat etmeleri ise "Olayı gizlemek amacı olabilir" diyerek belirtildi.

Barda buluştular

Almanya A Milli Takımı ile ertesi gün Polonya'ya Frankfurt'tan uçan Boateng olayla ilgili açıklama yapmazmen, futbolcunun menajeri Jörg Neubauer ise "Boateng'in gece saat 02.00 sularında uyuduğunu biliyorum. Bir genç erkeğin arkadaşlarıyla barda oturması normal bir durum. Çünkü maç bir gün sonra oynanmıyorki" diye açıklama yaptı. Gina Lisa Lohfink ise "Jerome benim Berlin'de olduğu duyunca benimle tanışmak istemiş. Otelin barında randevulaştık. Daha sonra bir erkek arkadaşımla birlikte üçümüz benim odaya çıkıp biraz konuştuk" demesi ise ilgi çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!