‘Bizi takip edin, sürprizlere hazır olun’

Güncelleme Tarihi:

‘Bizi takip edin, sürprizlere hazır olun’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2022 09:40

Başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye’den farklı müzik grupları ve DJ’lerle çalışan Kral Müzik Grupları, DJ Honey ile farklı projelere imza atıyor.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 5 yıl önce ‘Kral Müzik Grupları’nı kuran Ercan Erdoğan, “Bünyemizde birçok DJ ve müzik grubu mevcut. Hepsinin farklı performansları var, hepsi birbirinden değerli. DJ Honey’in de aramıza katılmasıyla bünyemize farklı bir renk geldi. DJ Honey, kendine özgü tarzı ve sahne performansıyla öne çıkıyor. Birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Bizi takip edin, sürprizlere hazır olun” dedi. Kral Müzik Grupları ile 4 sene önce tanıştığını belirten DJ Hanife Uzunöz ise çalışmalarını şöyle anlattı:

‘Bizi takip edin, sürprizlere hazır olun’
‘EMİN ADIMLARLA YOLA DEVAM’
“Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi çok seviyorum. Sahneye çıkınca kendimi farklı bir dünyada hissediyorum. İşimi profesyonel olarak yapabilmek için 5 aylık bir DJ’lik eğitimi de aldım ve sonra kına, nişan, düğün ve özel organizasyonlarda DJ’lik yapmaya başladım. Kral Müzik’le çalışmaya başlayınca daha farklı konserlerde ve organizasyonlarda sahne almaya başladım. Birlikte çalışmalarda benim için en önemli unsurlar güven ve profesyonellik. Bunları Kral Müzik’te buldum, bu bana ayrı bir güç verdi. Önceleri programlarım Almanya ile sınırlı kalıyordu şimdi ise Avrupa’nın diğer ülkelerinde ve Türkiye’de de sahne alarak insanlara doyasıya bir eğlence yaşatıyorum. Müzik piyasasını yakından takip ediyorum, yeni çıkan eserleri repertuvarıma dahil edip sürekli yenileyip geliştiriyorum. Hep daha iyi daha güzel projelerin peşindeyiz, emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!