Birliktelik başarı getirir

Güncelleme Tarihi:

Birliktelik başarı getirir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2011 17:16

Ludwigsburg Alevi Kültür Merkezi yöneticileri Stuttgart kentinin ilk Türk işveren örgütü Demokratik Esnaflar Birliği (Des-Bir) ile bir araya geldi. Ludwigburg AKM Başkanı Hasan Çiçek, dünyaya aynı pencerede bakan insanlar olarak tanışmak, kaynaşmak, karşılıklı güven ilişkisi ile gelecekte hem kendi kurumlarına hem de insanlar yararına faydalı iş yapmak için bir arada olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Des-Bir Başkanı İlyas Yıldız da bu toplantıyı yararlı bulduğunu belirterek, "Geleceğimizi garanti altına almak için gençleri meslek sahibi yapmak gerek. Hem sosyal hem de ticari hedefler koyarak çalışıyoruz. Birlikte hareket ederek başarılı olabiliriz" dedi.


Toplantıda konuşan yazar Haşim Kutlu ise 25 yıldır Avrupa'da örgütlenen ve gelişen Alevi örgütlerinin gücünün küçümsenemez derecede geliştiğini belirterek, "Örgütlü toplum herşeydir, örgütsüz toplum hiç birşeydir. Artık dernek olmaktan çıkıp okul olarak hizmet vermeliyiz, ancak okul olursak gelecekte çocuklarımıza inancımızı ve kültürümüzü taşıyabiliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!