Biri bu çocukları gözetliyor

Güncelleme Tarihi:

Biri bu çocukları gözetliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 14:19

İspanyol karması ile Türk karması arasında oynanan karşılaşma 4-4 berabere bitti.Seçmeleri izleyenler arasında Barcelona’nın menajeri Luis Rodriguez Lopez de vardı.

Haberin Devamı

Avrupa'da yaşayan genç Türk yeteneklerini Türk futboluna kazandırmak amacıyla bu yıl Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yapılan seçmelerin birisi de Frankfurt yakınlarındaki Bad Homburg’da yapıldı.

Stadion Nordwest tesislerindeki seçemelerde 60 genç oyuncu kendilerini göstermek için ter döküp kıyasıya mücadele etti. İki gün süren ve turnuva şeklinde yapılan maçlarda JFC Frankfurt’tan Mert Yılmaz en centilmen futbolcu seçilirken İsviçre’den gelen 22 yaşındaki Tolga Özdemir (FC Langenthal) ise en iyi futbolcu ödülünü kazandı. Genç futbolculara ödüllerini Bad Homburg Belediye Başkanı Karl Heinz Krug verdi.

Süper Lig ve Bank Asya 1 Lig temsilcileri de oradaydı

Barcelona ve Real Madrid ve diğer İspanyol takımlarının altlapısından gelen futbolcularından oluşan karma ile 17-23 yaşları arasındaki Türk karmasının 4-4 biten karşılaşması nefesleri kesti. Etkinliği Barça menajeri Luis Rodriguez Lopez ile İsviçre Futbol Okulu antrenörü Andy Fimian’ın da arasında olduğu Avrupa’dan çok sayıda menajer ve alt yapı sorumlusu izledi.

Türkiye’den de Süper Lig ve Bank Asya 1. lig takımlarının alt yapı sorumluları ile bazı menajerlerde takip ederek, notlar aldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!