‘Biri Bizi Dikizliyor’ Tarihi tiyatroda sahneleniyor

Güncelleme Tarihi:

‘Biri Bizi Dikizliyor’ Tarihi tiyatroda sahneleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 09:24

Oyunlarını Türkçe oynayan Almanya’nın Frankfurt kentindeki ‘Tiyatro Frankfurt’, yeni sezonu cumartesi günü tarihi Aschaffenburg Şehir Tiyatrosu’nda açıyor.

Haberin Devamı

Ferhan Şensoy’un yazdığı ‘Biri Bizi Dikizliyor’ (Jemand Beobachtet Uns) adlı oyunun sahneleneceği tarihi tiyatro, aynı esere cumartesi günü saat 17.00’de bu kez Almanca üst yazıyla ev sahipliği yapacak.

Yaşamlarının görüntülenme hakkını bir televizyon kanalına satan ailenin başından geçenlerin esprili bir dille anlatıldığı oyun, televizyon yayıncılığının içerisinde bulunduğu durumu da gözler önüne seriyor.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Tiyatro Frankfurt Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu, kültür alışverişi için tiyatronun çok önemli olduğunu belirterek, tüm sanatseverleri oyunlarını izlemeye davet etti. Türk ve Alman toplumuna bulunmaz bir fırsat sunduklarını kaydeden Kellecioğlu, “Türk tiyatrosunu Almanya‘da hak ettiği noktaya getirme gayretlerimiz sürüyor. Aylardır bu tarihi gün için çalışan ekibimiz, seyircilerimizi aileleriyle birlikte tiyatro sahnesinde buluşmaya bekliyor” dedi.

BİLGİ ALMAK İÇİN...

‘Biri Bizi Dikizliyor’ oyunu hakkında www.tiyatro-frankfurt.de adresinden veya 01631527737 numaralı telefondan bilgi alınabilir.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!