Bir sonraki hedef İngiltere meclisi

Güncelleme Tarihi:

Bir sonraki hedef İngiltere meclisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 10:12

Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmaz­lar, İngiltere’de geçen ay yapılan yerel seçimler­de seçilen Türkiye kökenli belediye meclis üyeleri onuruna resepsiyon verdi.

Haberin Devamı

Başkonsolos Yorul­mazlar ve eşi Ayşegül Yorulmazlar’ın ev sahipliğindeki resepsi­yona, sınırları içerisinde kalabalık Türk nüfusu barındıran Enfield Bele­diye Başkanı Ali Bakır, Harringay Belediye Baş­kanı Kaushika Amin, Elçi Müsteşar Fatih Ulusoy, Konsolos Fatih Topcu, KKTC Londra Konsolosu Mustafa Kemal Beyaz­bayram, Türkiye- İngil­tere Sağlık Çalışanları Birliği Başkanı Dr. Ali Demirbağ, işadamları Hüseyin Özer, Osman Cinik, Itır Sökmen, Kadri Sökmen, Nuri Bulgurcu, Din Hizmetleri Müşaviri Sadi Arslan ve birçok davetli katıldı.

Başkonsolos Yorulmaz­lar, 22 Mayıs seçimlerinde çeşitli partilerden 32 Türkiye kökenli adayın belediye meclis üyesi seçildiğini hatırlattı ve şunları söyledi:
“Yapılan seçimlerde kazandığınız başarıyı bizim için ger­çekten önemli bir mesafe olarak kabul ediyorum. Sizlerden özellikle ricam, hangi kesimden olursa ol­sun, hangi partiden olursa olsun özellikle toplumu­muz temsilcileri olarak toplumumuz bir sonraki aşamaya geçirmek, Büyükelçiliğimizin de, Başkonsolosluğumuzun da hedefi olan İngiltere parlamentosunda temsil için gerekli adımların atılması yolunda çaba göstermeye davet ediyo­rum. Bu anlamda bizden beklediğiniz her türlü çabayı vereceğiz.”Resep­siyon, Soma faciasından dolayı ertelenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!