‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’

Güncelleme Tarihi:

‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2022 11:35

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarıyla Köln’de bir araya geldi. Cuma günü Kuzey Ren Vestfalya eyaletine gelen İnce, önce Köln Merkez Camisi’nde cuma namazını kıldı. Almanya Alevi Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret eden İnce, aynı günün akşamı Duisburg’da bir televizyon programına katıldı. Cumartesi günü ise Bochum Maden Ocağı Müzesi’ni ziyaret eden İnce, öğleden sonra Dortmund yakınlarındaki Datteln kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. İnce, burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

“UCUNDA ölüm olsa da vatandaşa yalan söylemeyeceğiz. Başarırız, başaramayız, onu bilemeyiz. Zafer kesin değil. Sefere çıkılır, seferin sonunda zafer var veya yok onu bilemem. Mustafa Kemal Paşa 26 Ağustos 1922’de sefere çıktı. 0 da bilmiyordu zaferin olacağını. İnanıyordu, ama bilmiyordu. İkincisi her işimizi aşkla yapacağız. Memleket Partisi’nin diğer partilerden farkı ne? Burası gönüllüler ordusu, burada emir komuta yok. Başörtüsüyle ilgili sorunu çözdü Türkiye. Ama bir bakıyorsun CHP Genel Başkanı çıkıyor, başörtüsüyle ilgili kanun teklifi sunuyor. Ya nereden çıktı bu. Hayat pahalılığını konuşur herkes, domatesin, peynirin fiyatını konuşuyor herkes. Peynir fiyatı ilk kez etin fiyatını geçmiş, millet kan ağlıyor. Ana muhalefetin başkanı çıkıyor, başörtüsü diyor. Erdoğan durur mu, o da ‘Bu yetmez, gelin anayasayı değiştirelim’ diyerek doksana takıyor. Türkiye, Ukrayna-Rusya savaşında tarafsız kalmış, doğru da yapmış. Çıkıyor ‘Ukrayna’dan yana olalım’ diyor, Amerika’ya göz kırpıyor. Hadi beni getir iktidara diyor. Ben, Amerika’ya Rusya’ya ona buna yaranarak iktidar olmak istemiyorum. Beni bu ülkeye cumhurbaşkanı yapacaksanız, Biden’e yaranarak olmak istemiyorum. Ben, Türk milletine yaslanmak istiyorum. Onların oylarıyla seçilmek istiyorum. Bunlar toplanmışlar altılı masada, aday bile yok ortada. Birbirlerine laf çakıyorlar. Altısı da aynı, birisi çıkıp ben bu Erdoğan’ı yeneceğim diyemiyor.”

Haberin Devamı

‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’

‘ATATÜRK’Ü SEVMİYORSAN OY VERME’
Konuşmasının her bölümünde Atatürk vurgusu yapan İnce, “Muharrem ince Atatürkçü bir siyasetçidir. Partiyi kurarken de yazdık tüzüğüne, kardeşim herkesin oyunu istemiyoruz ya. Biz, 85 milyondan herkesin oyunu istemiyoruz. Atatürk’ü sevmiyorsan, senin oyunu istemiyorum, net. Ben istemiyorum, git başkasına ver. CHP İl Başkanı çıkıyor, ‘Mustafa Kemal’ diyor. Sanki okul arkadaşı. Biz, bir yıllık partiyiz, gelecekte daha kalabalık ve büyük salonda toplantılar yapacağız, üye olmamışlar Memleket Partisi’ne üye olsun.”

Haberin Devamı

‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ziyaretlerinde, MYK Üyeleri İpek Özkal Sayan, Osman Serkan İleri, Mahir Bakan, Ali Tunç Can, Mehmet Levent Kazanoğlu ve Memleket Partisi Almanya Temsilcisi İdris Er eşlik etti.

‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’

‘Biden’a değil, millete yaslanarak kazanmak istiyorum’

BAKMADAN GEÇME!