Beyonce’nin ailesinde yeni kriz

Güncelleme Tarihi:

Beyonce’nin ailesinde yeni kriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2014 12:28

ABD’li ünlü şarkıcı Beyonce’nin babası Matthew Knowles’in küçük kızı Solange’ın çok yakın bir arkadaşından çocuk sahibi olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

30 yaşındaki TaQoya Branscomb, 2010 yılında Matthew Knowles’dan bir kız çocuk dünyaya getirdiğini ancak 28 yaşındaki şarkıcı arkadaşı Solange’ın bu ilişki ile ilgili hiç bir şey bilmediğini iddia etti.TMZ internet sitesine konuşan Branscomb, Solange ile 2008 yılında bir tasarımcı vasıtasıyla tanışıp arkadaş olduklarını belirtti.

Branscomb’un baba Knowles’a babalık davası açtığı da açıklanırken, geçmişte iç çamaşırı modelliği yapan ancak şu anda emlakçı olarak çalışan kadının Beyonce’nin milyarder babasından kızı için nafaka da talep ettiği belirtildi.

Matthew Knowles 2010 yılında oyuncu Alexsandra Wright’ın çocuğunun kendisinden olduğunu kabul etmek zorunda kalmış bu da Beyonce’nin annesi Tina Knowles ile olan 31 yıllık evliliğinin sona ermesine neden olmuştu.

Baba Knowles bu yılın başında model Gena Charmaine Avery ile yeni bir evlilik yapmış ancak kızları Beyonce ve Solange bu düğüne katılmamıştı

Beyonce geçtiğimiz aylarda da kız kardeşi Solange’ın bir asansörde kocası Jay Z’ye saldırdığı görüntülerin basına sızdırılması sonucu zor durumda kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!