Beyaz Melek Almanya'da

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Melek Almanyada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2007 20:16

Türkücü Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı Beyaz Melek filminin Almanya galası Essen şehrindeki Cinemaxx'da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Galaya filmin yapımcılarından Levent Üngör, Ali Sürmeli, Yavuz Bingöl ve duygu dolu türküleriyle katkıda bulunan Güler Duman’la birlikte Mahzun Kırmızıgül de katıldı.

Filmden sonra sahneye çıkan Kırmızıgül, 'İnsanı hayata bağlayan inançtır, sevgidir. Benimle bu inancı paylaşan bütün oyuncu arkadaşlarıma, bütün teknik ekibe, bu filmde emeği geçen herkese ve bu filmi izledikten sonra, annesine, babasına, teyzesine, dedesine, amcasına ve de kendisinden bir yaş büyük olan bütün insanlara sarılan bütün insanlara teşekkür ediyorum' dedi.

Türk tiyatrosunun ünlü isimleri Yıldız Kenter, Erol Günaydın, Gazanfer Özcan, Toron Karaca, Nejat Uygur, Yavuz Bingöl, Ali Sürmeli ve daha bir çok ünlünün rol aldığı film, son günlerini huzur evi şartlarında geçirmek zorunda kalan yaşlıların yaşamlarını konu ediyor. Ekonomik gelişme ve modernleşmeyle birlikte, yaşlılara yer verilmeyen yeni aile düzeninin sorgulandığı, yaşlı aile fertlerinin huzurevlerinde kaderleriyle baş başa bırakıldığı ‘Beyaz Melek’ filmi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!