Berlin Türkiyemspor yeni kadrosunu oluşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Berlin Türkiyemspor yeni kadrosunu oluşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 18:58

Alman 5. Ligi olan Berlin Oberliga’da gelecek sezon mücadele edecek olan Berlin Türkiyemspor, yeni kadrosunu oluşturmaya başladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, sportif sorumlular Cemal Can ve Ergün Pınarbaşı’nın, yeni kadronun oluşması için çalıştığı ve yeniden antrenmanlara başlanıncaya kadar kadroyu tamamlamak istediği belirtildi.

Harun Kaya, Koray Yeşilli, Sülayman Kapan, Cihan Selçuk, Erhan Yıldız ve Erkut Ergiligür’ün Türkiyemspor’da kalacağına değinilen açıklamada, Fas’ın U21 takımının kalecisi Younes İtri ve Julian Austermann’ın da takımda kalmasının istenildiği vurgulandı. Altyapıdan gelecek 4 oyuncunun yanı sıra Reinickendorfer Füchse’den Orhan Önal, Phillip Januschowski ve Kilian Gildenberg’in, Tennis Borussia’dan Onay Tokgöz’ün ve Lichtenrader BC takımından da forvet oyuncu Azzam Henawi’nin transfer edildiği belirtilen açıklamda, Türkiyemspor’dan Türkiye’ye transfer olması beklenen Ömer Çay’ın yanı sıra Norman Köhlmann, Erdi Temel ve Julian Bell’in de takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Altyapıda oynayan Sascha Lorke, Emre Demir, Salih Uzun ve Lucas Baehr’in birinci takıma yükselen oyuncular olduğuna işaret edilen açıklamada, Ömürcan Korkut, Demircan Dikmen, Enes Çabuk, Cemil Mengi, Jerome Maass, Fatih Küçük, Burak İlgin, Nayif Aykut ve İvaylo Velinov ile görüşmelerin ise sürdüğü bildirildi. Can ve Pınarbaşı, genç ve başarıya aç olan takımın yapısını oluşturduklarını, şimdi de takımı, lider olacak oyuncular ile güçlendirmek istediklerini belirtti.

Geçen sezon 4. Ligde yer alan Berlin Türkiyemspor, sezonu son sırada tamamlayarak bir alt lige düşmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!