Bedelsiz starlar 11'i

Güncelleme Tarihi:

Bedelsiz starlar 11i
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 17:32

Sezon sonunda sözleşmesi takımlarıyla sözleşmeleri biten 11 dünya yıldızının arasında Türkiye'den kaleci Volkan Demirel ile Lugano'da gösterildi.

Haberin Devamı

DÜNYA Futbolunda söz sahibi olan yıldız futbolcular bedavaya. Sezon sonunda sözleşmesi takımlarıyla sözleşmeleri biten 11 dünya yıldızının arasında Türkiye'den milli kalecimiz Fenerbahçeli Volkan Demirel ile takım arkadaşı Uruguay milli takım kaptanı Diego Lugano'da yer aldı. Fenerbahçe ile henüz yeniden sözleşmeye imza atmaya yanaşmayan Volkan'a çok sayıda takımdan teklif geldiği belirtilirken menajeri Azim Eker'in" Teklifleri inceliyoruz. Bundesliga'dan gelen bir teklif çok cazip" ifadeleride haberde belirtildi. Sport Bild dergisinde "Bundesliga dikkat, bu futbolcuların hepsi yıldız, hepsi bonservis bedelsiz" manşetiyle çıkan haberde "Volkan, Bayern Münih kalesini yakında korursa hiç şaşırmayın" yorumu yapıldı.Dergide ayrıca bir dönem Fenerbahçe formasında giyen Almanların ünlü kalecisi Toni Schumacher'in "Volkan, dünyanın en iyi kalecileri arasında ön sıralarda yer alır" yorumuda kaydedildi.

Haberin Devamı

Çok şampiyonluklar yaşadılar


Fenerbahçe'nin yeni sözleşme şartlarını beğenmeyen Uruguay milli takım kaptanı Lugano'da bonservis bedelsiz transfer edilebileceği kaydedildi. Alman Sport Bild dergisinin hazırladığı listede bonservis bedelsiz yıldızlar 11'ini ni toplam olarak 569 kez ülkelerinin milli takımları için oynadıkları, 29 kez ülke şampiyoluğu yaşadıkları, 19 ülke kupası kazandıkları belirtildi. Yıldızlar 11'inin arasında 4 dünya kupası galibiyeti , çok sayıda ülkesiyle kıta şampiyonlukları ile olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan futbolcularında olduğu ifade edildi.


Kalede Volkan, Stoper Lugano


4 kez Fenerbahçe ile Türkiye şampiyonluğunu kazanan Volkan Demirel'in kalede yer aldığı 11'de stoper olarak Fenerbahçe ile bir kez Türkiye şampiyonluğu yaşayan Lugano ile, defansta 2008'de İspanya ile Avrupa Şampiyonu olan Juanito ile 2000 yılında Kamerun milli formasıyla Afrika şampiyonluğu kazanan Hamburg'lu Thimothe Atouba gösterildi.


Dünya şampiyonlarıda var


Orta sahada Bayern Münih ile 4 kez Almanya Şampiyonluğu ve 4 kezde Almanya Kupasını kazanan Brezilyalı Ze Roberto, Brezilya milli takım kaptanlığınıda yapan AC Mailand'lı Emerson, La Plata takımında oynayan 1998 ve 2002 yıllarında Arjantin ile dünya kupasında oynayan Juan Veron ve Hollanda A milli takım formasını 1998 Dünya kupasında giyen Olimpik Marsilyalı Zenden bulunuyor

Haberin Devamı

Forveti çok güçlü


Forvette ise 2001 yılının Avrupada yılın futbolcusu seçilen İngiliz milli oyunucu Newcastle'li Michael Owen ilk sırada. 4 kez İtalya şampiyonluğu yaşadığı İnter Mailand ile yollarını ayıran, Arjantin ile 1996 Olimpiyatlarında gümüş madalya kazanan Julio Cruz ve ile Real Madrid ile 3 kez Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan ve son olarak Valencia'da forma giyen İspanyol milli Fernando Morientes forveti tamamlayan iki süper yıldız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!