Bayern ve Eintracht tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Bayern ve Eintracht tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2013 13:01

Bayern Münih deplasmanda Mainz’ı 3-0, Frankfurt'ta Hamburg'da 2-0' lık skorla rahat geçti. Greuther Fürth ise Schalke’yi deplasmanda 2-1 yenerek sürpriz galibiyetin sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi’nin 20. haftasında Bayern Münih deplasmanda Mainz’ı 3-0 mağlup ederek puanı 51’e yükseltip ikinci Leverkusen ile aradaki puan farkını 14’e çıkardı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Schalke lig sonuncusu Greuther Fürth’e 2-1 yenilince iyice krize girdi.

Eintracht Frankfurt, Hamburg deplasmanında 2-0'lık zaferle dönerek, 36 puanla 4. sıraya yükseldi.

HIRVAT GOLCÜLER COŞTU
Lider Bayern Münih, Mainz deplasmanından 3-0’lık zaferle dönerek zirvedeki puan farkını takipçileriyle 14’e çıkardı.

Coface Arena’yı haftalar öncesi biletlerini kapış kapışa satın alan 34 bin seyirci tıka basa doldudu. İlk yarıyı Bayern, 41. dakikada Müller’in golüyle 1-0 önde kapadı. 50. ve 57. dakikalarda Hırvat golcü Mandzukic farkı üçe çıkardı: 0-3.

Eintracht Frankfurt'ta Hamburg deplasmanında Wolfsburg'dan üç gün önce transfer ettiği Hırvat golcü Lakic'le coştu. 22 ve 36. dakikalarda Lakic'in attığı iki golle sahadan 2-0 galip ayrılan Eintracht Frankfurt gösterdiği futbolla da beğeni kazandı.

SCHALKE DE KRİZ SÜRÜYOR
Schalke konuk ettiği lig sonuncusu Greuther Fürth’e 2-1 berabere kalarak taraftarlarını üzdü. Veltins Arena’yı dolduran 60 bin seyircinin izlediği karşılaşmada 47. dakikada Schalke’nin yeni transferi Michel Bastos Bundesliga’da ilk golünü attı: 1-0. İki dakika sonra Fürth, Klaus ile skoru eşitledi.: 1-1. 257 kez formasını giydiği Schalke'nin 15 maç ta antenörlüğünü yapan Mike Büskens bu kez Fürth’ün başında Veltins Arena’ya geldi. Büskens, sürpriz bir şekilde yedek olarak soyundurduğu hafta içinde gelecek sezon için Stuttgart’la anlaşan Türk milli Sercan Sararer’i 72. dakikada oyuna soktu. 90. dakikada Djurdjic’in golüyle Fürth sahadan 2-1 galip ayrılma sevincini yaşadı.

BREZİLYA MİLLİ KALECİYE GOL
Hoffenheim konuk Freiburg karşısında zorda olsa 2-1 galip gelerek haftalar sonra tekrar galibiyet sevincini yaşadı.

Rhein-Neckar Arena’da Freiburg 4. dakikada M. Kruse ile Hoffenheim’ın Alman Milli Tim Wiese’nin yerine ilk kez kaleyi koruyan Tottenham Hotspur’dan transfer ettiği Brezilya milli kaleci Gomes’i golle tanıştırdı.: 0-1. Bundesliga’nın 3 bin 330 nüfuslu ilk ve tek köy takımı 1899 Hoffenheim 10. dakika da Volland ile skoru eşitledi: 1-1. Volland 27. dakikada skoru 2-1 yaptı. Hoffenheim’da De Camargo’nun yerine oyuna giren Eren Derdiyok vasat bir oyun gösterdi. Wolfsburg ile Augsburg 1-1 berabere kalarak yenişemedi. Volkwagen Arena’da 23. dakikada Diego’nun ortasında Naldo kafa ile topu Augsburg filelerine gönderdi.: 1-0. İki dakika sonra Augsburg Moravek ile skora denge getirdi.: 1-1.

MEHMET EKİCİ VE ÖZKAN SEVİNDİ
Werder Bremen sahasında Hannover 96’yı 2-0 yenerek rahat nefes aldı. 40 bin kişinin izlediği Weser Stadı’nda 7. dakikada Mehmet Ekici’nin sert şutu direkten döndü. Mehmet Ekici 74. dakikada yerini Özkan Yıldırım’a bıraktı. 85. dakikada Petersen skoru 1-0 yaptı. Bundesliga’da ikinci maçını oynayan Özkan , Petersen’in kaydettiği maçın skorunu belirleyen ikinci golü hazırlayarak alkışlandı.: 2-0.

Hannover’de yedekler arasında olan Türk kökenli Azerbaycan milli Ali Gökdemir ise forma şansı bulamadı. Fortuna Düsseldorf kendi seyircisi önünde Stuttgart’ı 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Esprit Arena’da Düsseldorf 10. ve 37. dakikalarda Kruse ile skoru 2-0 yaptı. Serdar Taşçı ve Tunay Torun’lu Stuttgart 50. dakikada Klaus ile farkı bire indirdi: 2-1. Düsseldorf Fink ile maçın skorunu belirledi: 3-1.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!