Bayern Münih'te şok gelişme! Nagelsmann ile yollar ayrıldı, yeni hoca belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihte şok gelişme Nagelsmann ile yollar ayrıldı, yeni hoca belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2023 11:47

Bayern Münih'te şok bir gelişme yaşandı. Hafta sonu Bundesliga'da Bayer Leverkusen'e 2-1 mağlup olan Alman devinde teknik direktör Julian Nagelsmann ile yollar ayrılırken yeni hoca ile de anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Bayern Münih, sezon içinde son derece radikal bir değişime gitme kararı aldı. Alınan karar, çok çabuk şekilde uygulamaya koyuldu.

 Bild'in haberine göre Bayern Münih, teknik direktörü Julian Nagelsmann ile yollarını ayırdı. Hafta sonu Bayer Leverkusen deplasmanında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Borussia Dortmund'un arkasında ikinci sıraya gerileyen Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansı yeterli görülmedi ve Nagelsmann döneminin sonuna gelindi.

Bayer Leverkusen karşısında alınan yenilgi sonrası futbol takımının CEO'su Hasan Salihamidzic, tepkisini dile getirmişti. Salihamidzic, "Bayern'in ortaya koymak istediği bu değil. Reaksiyon yok, mücadele yok, çaba yok... Bunu çok nadir yaşadım" ifadelerini kullanmıştı. Görünüşe göre Bayern'deki bu durumun ana sorumlusu olarak Julian Nagelsmann belirlendi ve genç hocayla yollar ayrıldı. Dünya futbolunun teknik adamlık noktasında büyük şeyler beklediği Julian Nagelsmann; Hoffenheim ve Leipzig deneyimleri sonrası 2021'de Bayern Münih'in başına geçmişti. 35 yaşındaki teknik direktörün, Bayern Münih ile olan sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecekti.

Haberin Devamı

Bu sezon Bundesliga'da istenen performansı sergileyemeyen Bayern Münih, 25 maçta 52 puan ile lider Borussia Dortmund'un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta alınan 8 galibiyet ile çeyrek finale ulaşılmış durumda. Alman devi, son olarak PSG'yi saf dışı bırakmıştı.

Bayern Münihte şok gelişme Nagelsmann ile yollar ayrıldı, yeni hoca belli oldu
YENİ HOCA BELLİ OLDU
Bayern Münih'te Julian Nagelsmann'ın ardından Thomas Tuchel göreve getiriliyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre Alman hoca, yapılan teklifi kabul ederek Bayern Münih'in yeni hocası oldu. İki taraf, sözleşme konusunda anlaşma sağlarken sadece belgelerin hazırlanması ve resmiyete dökülmesi etabı kalmış durumda. Daha önce Almanya'da A takım düzeyinde Mainz ve Dortmund'da teknik direktörlük yapan Thomas Tuchel, PSG macerası sonrası çalıştırdığı Chelsea'den Eylül 2022'de ayrılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!