Bayern Münih zor kurtuldu: 1-1

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih zor kurtuldu: 1-1
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2008 18:03

Bavyera derbisinde Nürnberg ile karşı karşıya gelen Bayern Münih, 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 26. haftasında Bayern Münih, Bavyera derbisinde karşı karşıya geldiği Nürnberg ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, liderin takipçisi Hamburg ise sahasında Bielefeld ile yenişemedi: 1-1. Bremen de sahasında sonuncu Duisburg'a yenilerek, zirveden koptu.

NÜRNBERG-BAYERN MÜNİH: 1-1

Bayern Münih Bavyera derbisi için gittiği Nürnberg'ten beraberlikle dönüyor. Bayern Münih üstün oynadığı karşılaşmada gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, küme düşme hattındaki Nürnberg 44. dakikada Misimoviç ile öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Bayern Münih Podolski'nin 81. dakikada attığı golle beraberliği kurtardı ve rakiplerinin de puan kaybetmesiyle liderliğini açık ara sürdürdü.

HAMBURG-BİELEFELD: 1-1

Hamburg sahasında Bielefeld ile 1-1 berabere kaldı. Bielefeld 72. dakikada Bollmann attığı golle öne geçerken, 82. dakikada Guerrero takımına 1 puan getiren golü kaydetti. Maçta hem Hamburglu hem de Bielefeldli birer futbolcu kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

LEVERKUSEN-FRANKFURT: 0-2

Leverkusen konuk Frankfurt'a sahasında yenildi. Eintracht Frankfurt maçı, 24. dakikada Kiessling'in kendi kalesine attığı golle uzun süre önde götürdü. Leverkusen daha sonra baskı kurmasına rağmen golü bulamazken, Frankfurt maçın uzatma dakikalarında Mantzios'un attığı golle maçı kazandı ve ligdeki başarısını sürdürdü.

BREMEN-DUİSBURG: 1-2

Bremen kendi seyircisi önünde son sıradaki Duisburg'a 2-1 yenilerek haftanın sürprizini gerçekleştirdi. Duisburg'un gollerini 32. dakikada Grlic ve 42. dakikada İshiaku atarken, Bremen'in tek golünü 58. dakikada Diego kaydetti. Bremen bu sonuçla şampiyonluk yarışından tamamen koptu.

BOCHUM-DORTMUND: 3-3

Ruhr Derbisi'nde Bochum, Dortmund ile nefes kesen bir maçın ardından 3-3 berabere kaldı. Dortmund karşısında 3. dakikada Dabrowski'nin golüyle öne geçen Bochum, 9. dakikada Auer'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Ancak Dortmund 37. dakikada Kehl ve 39. dakikada Petric skoru bir anda 2-2 yaptı. Auer, 42. dakikada Bochum'u yeniden öne geçirdi ve ilk yarı 3-2 bitti. 65. dakikada Tinga skora denge getirdi: 3-3.

KARLSRUHE-SCHALKE: 0-0

Schalke deplasmanda Karlsruhe ile golsüz berabere kalarak Şampiyonlar Ligi yolunda ağır bir yara aldı.

ROSTOCK-WOLFSBURG: 0-1

Wolfsburg deplasmanda Rostock'u son dakika golüyle 1-0 mağlup etti. 40 puana yükselerek orta sıralardaki yerini iyice sağlamlaştıran Wolfsburg'a altın değerinde üç puan getiren golü 90. dakikada Polonyalı golcü Kryznowek attı.

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 26. haftası pazar günü oynanacak olan Hannover-Stuttgart, Cottbus-Hertha Berlin maçlarıyla tamamlanacak. Her iki maçın da başlama saati 17.00.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!