Bayern Münih‘te yeni bir yıldız

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih‘te yeni bir yıldız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2008 12:46

Almanya’nın ünlü takımı Bayern Münih’in altyapısında yedi yaşından beri top koşturan Mehmet Ekici yeni teknik direktör Jürgen Klinsmann’ın isteği üzerine birinci takımla antrenmanlara başladı.

Haberin Devamı

Almanya Birinci lig şampiyonu Bayern Münih takımının yeni sezonda başına geçen teknik direktörü Jürgen Klinsmann kadroya Mehmet Ekiciyi de aldı. Münih doğumlu on sekiz yaşındaki Mehmet Ekici yedi yaşından beri Bayern Münih takımında top koşturuyor. Alman Genç Milli Takımı U18 kadrosunda da oynayan genç futbolcumuz Mehmet şöyle dedi:

’’Okuldan eve geldiğimde annem bana Jürgen Klinsmann’ın telefonla aradığını ve beni birinci takımla antrenmanlara çağırdığı müjdelesini verdi. Benim için çok önemli olan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Bayern Münih takımıyla anlaşmalar da imzalandı. Teknik direktörümüz Jürgen Klinsmann bana açık ve net şekilde kurallara uymam gerektiğini söyledi.’’

Bayern Münih takımının yeni sezonda başına geçen teknik direktörü Jürgen Klinsmann’ın birinci takıma çağırdığı Mehmet Ekici iki ayağını da kullanan iyi bir orta saha oyuncusu olarak tanınıyor.

Ufuk ERENOĞLU / MÜNİH

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!