Bayern Münih Pembe dizi gibi

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Pembe dizi gibi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2010 15:09

Avrupa Futbolunun en önemli ekiplerinden biri olan Bayern Münih’te oyuncular ile onların eşleri arasındaki ilişkiler en başarılı pembe dizi öykülerinden daha da ilginç gözüküyor. Son olarak Alman takımının iki eski oyuncusu Ballack ile Lell arasında yaşananlar haftalardır Alman basınında baş sayfada yer alıyor.

Haberin Devamı

FUTBOL takımlarının başarılarında oyuncular kadar onların eşleri de önemli rol oynuyor. İlişkisi sağlam, evlerinde mutlu oyuncular bu olumlu havayı da sahaya yansıtırlar. Son iki haftadır Almanya basının da Bayern Münih’in eski oyuncusu Christian Lell’in yaptığı açıklamaları konuşuyor. Şu an da altı aylık hamile eşiyle bir dönem ayrılmasını, yaşadığı depresyon sonucunda futbola bir süre ara vermesinden ünlü oyuncu Ballack’ı sorumlu tuttu. Lell, Bunte dergisine yaptığı açıklamada “Ballack Bayern Münih’te iken benim hayatıma karıştı ve az daha kariyerimi mahvediyordu” sözleri son bir yılı evli olmak üzere 12 yıldır mutlu bir birliktelik gibi gözüken Ballack’ı zor durumda bıraktı. Lell “Zamanı gelince her şeyi anlatacağım. O zamana kadar sorunuz varsa Ballack’a gidin” açıklaması da kafalarda soru işaretleri bıraktı. Şimdi herkes Alman yıldız Michael Ballack’ın Lell’in 23 yaşındaki eşiyle ne gibi bir ilişkisi olduğunu konuşuyor.

GENELDE BAYERN MÜNİH’İN ESKİ OYUNCULARI
Alman magazin ve spor basınına eşlerini takım arkadaşlarıyla aldatan, ya da ilişki yaşayan hanımların haberleri arada sırada olsa da yer alıyor. Burada dikkati çeken konu ise bunun genelde Bayern Münih takımında yaşanıyor olması. Son haftalarda yaptığı açıklamalarla öne çıkan Lell’in hamile eşi Schweinsteiger’ın 3,5 yıl kız arkadaşıydı. Şu an da genç eşiyle boşanmak üzere olan Mattheus kariyerinin son zamanlarında takımın doktoru Wolfahrt’ın 18 yaşındaki kızıyla ilişki yaşamıştı. Stefan Effenberg takım arkadaşı Strunz’un eşiyle yaşadığı ilişki Alman oyuncunun eşinin cep telefonunda bulduğu “Çok güzel bir akşamdı, Stefan” mesajıyla açığa çıkmıştı. Stefan ve Strunz’un eşi Claudia eşlerinden boşanarak 2008 yılında evlendiler. Bayern Münih’in onursal başkanı Beckenbauer’da bir süre önce eşinden ayrılmış ve kulüpte uzun yıllar sekreterliğini yapan bir hanımla evlenmişti. Ayrıca Fransız futbolcu Ribery’nin yaşadığı seks skandalı da buna eklersek Alman ekibinin en güzel pembe dizi öykülerine taş çıkartacak olaylar yaşandığını söyleyebiliriz.

BUNDESLİGA’DA AYNI YOLDA
Aslında bütün bunlar sadece bayern Münih takımında yaşanmıyor. Herta Berlin’de forma giyen Türk asıllı futbolcu Malik Fatih kız arkadaşını Kevin Bouteng ile tanıştırdıktan sonra kaybetmişti. Kevin Bouteng 2007 yılında Malik’in eski kız arkadaşıyla evlendi. Alman milli takımı oyuncusu Marcel Jansen’ın 2008’e kadar birlikte olduğu kız arkadaşını Avrupa şampiyonası sırasında tanıştığı Metzelder ile 2009’da ilişki yaşamıştı. Uzun sürmeyen bu ilişkiden çiftin bir çocuğu oldu. Eski kaleci Jens Lehmann’da bir zamanlar takım arkadaşı Knut’un kız arkadaşını ayartmıştı. Ancak çift 1999 yılında evlendi. Son olarak Mesut Özil Werder Bremen’de Lagerblom’un ayrı yaşadığı eşi Anna-Maria ile birliktelik yaşıyor. Anna-Maria Finlandiya’lı eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Mesut için ufukta yaşça kendinden büyük kız arkadaşı ile evlilik gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!