Başkonsolos Erdoğan’dan Landshut çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos Erdoğan’dan Landshut çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2024 11:53

Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan ve Muavin Konsolos Emre Keleş, Landshut’ta faaliyet gösteren DİTİB’e bağlı Yunus Emre Camii, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) ve Landshut ve Çevresi Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Başkonsolos Erdoğan, ziyaretlerin ardından şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Landshut’daki sivil toplum kuruluşlarımızla temaslarımıza DİTİB’e bağlı Yunus Emre Camii ile başladık. Din görevlimiz Kadir Kınık’ın nazik ev sahipliğinde dernek çalışmaları ve yapılabilecek iş birliği konuları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Temaslarımız sırasında cenaze hizmetleri görevlisi Mehmet Doğan’dan da bu alandaki işlemler hakkında güncel bilgileri alma fırsatını yakaladık. Bir sonraki durağımız inşaat çalışmaları devam eden IGMG’ye bağlı Landshut Merkez Camii oldu. Büyük bir özen ve örnek iş birliğiyle yürütülen çalışmalardan memnun olduk. İbadet ve eğitim alanlarının yanı sıra kültürel faaliyetlerin de yürütülebileceği alan ve müştemilattan oluşan projeyi başarıyla yürüten Dernek Başkanı Ahmet Arda, IGMG Landshut İdari İşler Sorumlusu Sinan Erat ve Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Kan başta olmak üzere tüm dernek mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız.”

Haberin Devamı

Başkonsolos Erdoğan’dan Landshut çıkarması

‘HİZMETLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK’
“Görev bölgemizdeki UID temsilcilerinin de iştirakleriyle UID Landshut Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldık. Bavyera’daki sivil toplumumuzun önemli bir parçası olan UID’in himayesinde, vatandaşlarımızla başkonsolosluğumuz arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla samimi ve karşılıklı etkileşime açık formatta gerçekleştirilen etkinliklerin yararlı olduğuna inanıyoruz. Başkonsolosluğumuzda sunulmakta olan hizmetler hakkında bilgi verme ve vatandaşlarımızın sorularını cevaplandırma imkânını da yakaladığımız etkinliği düzenleyen UID Landshut Şube Başkanı Sayın Atay Akbaba’ya nazik davetleri ve misafirperverlikleri, UID Güney Bavyera Bölge Başkanı Vedat Göktaş’a iş birlikleri ve tüm şubelere katılımları için şükranlarımızı sunuyor, gelecekte gerçekleştirebileceğimiz ortak etkinlikler için temaslarımızın devam etmesini diliyoruz.”

Başkonsolos Erdoğan’dan Landshut çıkarması

Haberin Devamı

‘İŞ BİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ’
Görev bölgemizdeki şehirlere yaptığımız ziyaretler kapsamında bulunduğumuz Landshut’da son durağımız Landshut ve Çevresi Alevi Kültür Merkezi Derneği oldu. Başkonsolosluğumuz tarafından vatandaşlarımıza sunulan hizmetler hakkında bilgi verdiğimiz toplantıda, vatandaşlarımızın sorularına cevap verme ve onlarla sohbet etme fırsatı bulduk. Önümüzdeki dönemde başkonsolosluğumuzla yapılabilecek iş birliği imkânlarını da ele aldığımız temaslarımızdan memnuniyet duymakta ve iş birliğimizi geliştirmek arzusundayız. Son derece nazik ve samimi bir ev sahipliğiyle bizleri ağırlayan Dernek Başkanı Matem Baykan başta olmak üzere Landshut ve Çevresi Alevi Kültür Merkezi Yönetim Kurulu’na ve toplantıya katılan vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.”

Haberin Devamı

Başkonsolos Erdoğan’dan Landshut çıkarması

BAKMADAN GEÇME!