Başkonsolos bayrak yarışına katılacak

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos bayrak yarışına katılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2012 16:45

Nürnberg’de 15 Nisan’da başlayacak Halk Bayramı'nda ilk kez düzenlenecek başrak koşusuna bu yıl Başkonsolos Ece Öztürk Çil de katılacak.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Nürnberg kentinde her yıl düzenlenen Kuzey Bavyera’nın en büyük Bahar Halk Bayramı'nda, Güney Almanya Şovmenler Derneği ve Spor direktörü Bernhard Nuss’un organize ettiği halk koşusunda Nürnberg Başkonsolosu 4 x 2,6 kilometrelik bayrak koşusunda yer alacak.

Başkonsolos Çil’in takım arkadaşları ise, Nürnberg Belediyesi Meclis Üyesi Arif Taşdelen, Spor Direktörü Bernhard Nuss ve Nürnberg Cemaati Vakfı Başkanı İngeborg Yolu olacak. Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly de takım da yer alabilecek

Madalya verilecek
15 Nisan'da "Volksfest" alanında saat 10.00’da çeşitli kategorilerde gerçekleşecek yarışmalarda dereceye girenlere saat 10.30’da Rock Haus çadırında ödülleri verilecek. Katılımcılara sertifikanın yanı sıra madalya da verilecek.

Önceki gün takım arkadaşları konsoloslukta ile bir araya gelen Başkonsolos Ece Öztürk Çil, yarışmaya iddialı olarak hazırlandıklarını söyleyerek basın mensuplarına poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!