"Baskı hissetmiyorum"

Güncelleme Tarihi:

Baskı hissetmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 12:38

Dünya kadınlar tenis şampiyonasında mücadele edecek Polonyalı Radwanska açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek organizasyona 8. ve son sırada katılan Radwanska, Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Buraya gelme şansımın olacağını düşünmüyordum. Son büyük turnuvalardan bir tanesinde oynamaya hak kazandım. Baskı hissetmiyorum. Umarım iyi bir turnuva geçiririm” dedi.

Bu sezon Tokyo ve Pekin turnuvalarında şampiyon olan Radwanska, TEB BNP Paribas WTA Championships'te de iyi işler yapmak istediğini anlatarak, “Umarım Asya'da yaptığım gibi burada da iyi işler yaparım. Şu anda dünya sıralamasında en iyi 8 oyuncu burada. Bunlar arasında birisinin favori olduğunu söylemek zor. Hepimizin de şansı birbirine eşit. Turnuvaya son anda katıldım, bu da benim için iyi bir şans” diye konuştu.

İsviçreli ünlü oyuncu Martina Hingis'e benzetilmesiyle ilgili bir soruyu Polonyalı raket, “Evet ben de bu konuda bazı şeyler duydum. Hingis çok büyük bir şampiyondu. Belki de benziyoruzdur. İkimiz de güçlü oyuncularız ki bizi birbirimize benzetiyorlar” şeklinde cevaplandırdı.

Agnieszka Radwanska, bu yıl ayağından operasyon geçirdiği için çok fazla oynayamadığını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!