Balık-Ekmek teknesi Dizi mekanı oldu

Güncelleme Tarihi:

Balık-Ekmek teknesi Dizi mekanı oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 10:06

Ramiz Meral'ın Main Nehri'nde balık-ekmek sattığı "İstanbul" adlı teknesinde Alman ZDF kanalında sevilen diziler arasında yer alan "Ein Fall für Zwei" filminin bazı sahneleri çekildi. Özellikle sıcak havalarda balık-ekmek almak için uzun kuyruklar oluşan teknede dizideki sanatçılar, balık ekmek yediler, çay içtiler. Ramiz Meral'ın da rol aldığı dizi filminin Ekim veya Kasım ayı içinde Alman 2. kanalı ZDF'de gösterilecek.

Haberin Devamı

Almanya'da Frankfurt'tan geçen Main Nehri kenarında Türk ve Alman bayraklarının dalgalandığı "İstanbul" adlı teknede balık ekmek satışı büyük ilgi görürken, tekne dizi filminin adete mekanı oldu. Frankfurt'ta 7 yıldan beri balık ekmek satan Ramiz Meral'ın teknesinde Alman ZDF kanalında yıllardan beri gösterilen sevilen polisiye dizi "Ein Fall für Zwei" (İki kişi bir Olay) adlı dizi filminin bazı sahneleri tekne ve tekne önündeki yeşillik alanda çekildi. Özellikle havaların sıcak gittiği günlerde balık ekmek almak için uzun kuyruklar oluşan teknede Alman Odeon Film şirketi 2 saat boyunca film çekimi yaptı.

EKMEK İÇİ BALIK, LİMONATA VE AYRAN SUNUYOR
Dizinin ünlü sanatçılarından Josef Matula rolündeki Claus Theo Gaertner ile Avukat Dr. Markus Lessing rolundeki Paul Freilinghaus'a Ramiz Meral balık ekmek, ayran ve limonata ikram ediyor. İşletmeci Ramiz'e Matula rolundeki Theo Gaertner ilk olarak "İki limonata lütfen? "diyerek sipariş veriyor. Türk işletmeci Ramiz'inde rol aldığı dizi Ekim veya Kasım ayı içinde gösterilecek..

2 SAAT BOYUNCA ÇEKİMLER YAPILDI
Üç yıldan beri "İki kişi bir Olay" dizisinin bazı bölümlerinin tekne önünde çekilmesinden çok memnun olduğunu belirten Ramiz Meral "Aktör olmak film çevirmek çok zor. Aynı olayı sürekli tekrarlıyorsunuz" diyerek üç dakikalık gösterim için iki saat boyunca çekim yapıldığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!