Bakan Özkan'dan teknolojik bülten

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özkandan teknolojik bülten
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2010 12:40

Aşağı Saksonya Eyalet Sosyal İşler, Kadınlar, Aile, Sağlık ve Uyum Bakanı Aygül Özkan yeni bir uygulamayla yazılı bültenlerini video mesajı olarak ta yayınlıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'NIN ilk Türk kökenli bakanı, Aşağı Saksonya Eyalet Sosyal İşler, Kadınlar, Aile, Sağlık ve Uyum Bakanı Aygül Özkan yazılı bültenlerinin bazılarını yeni bir uygulama ile video mesajı şeklinde de yayınlatıyor.
http://cdl.niedersachsen.de/flash_videos/ms/podcast_0013.html sitesinde son olarak bakanlığının pratisyen doktorluk okuyan tıp öğrencilerine vereceği maddi destekle ilgili açıklamaların bulunduğu iki dakikalık video mesajında, eyalette 2020'ye kadar bin kadar pratisyen doktora ihtiyaç olduğunu söyleyen Özkan, “Bu nedenle tıp eğitiminde pratisyen doktorluk bölümünü seçenleri desteklemek amacıyla Hamburg Tıp Yüksekokulu ve Göttingen Tıp Fakültesi'ndeki prastiyen doktor adaylarını ayda 400-600 Euro arası yardımla destekleyeceğiz. Amacımız eyalette sağlık hizmetinin uzun vaade de garanti altına alınması” dedi.
Özkan'ın halkı bakanlığın çalışmaları hakkında bilgilendirdiği bu tip video mesajları bundan böyle bakanlığın www.ms.niedersachsen.de isimli sitesinde düzenli olarak yer

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!