Bak Finans hizmette

Güncelleme Tarihi:

Bak Finans hizmette
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 09:43

AVRUPA’DA yeniden baş gösteren ekonomik krize rağmen Baktat Şirketler Grubu yatırımlarına devam ediyor. Yıllardır gıda sektöründe yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayan Baktat, şimdi de finans sektörüne adım atıyor.

Haberin Devamı

BAK Kardeşler Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, ATİAD ikinci Başkanı Mustafa Baklan, gıda sektörü yanısıra finans sektöründe de hizmet vereceklerini açıkladı. Finans sekttöründe de başta Türkler olmak üzere Almanlara da en kaliteli hizmeti vereceklerini belirten Mustafa Baklan, “Gıda sektöründe insanların sağlığında nasıl faydalı olabildiysek, sigortacılık ve kredi alanlarında da sağlıklı hizmet vereceğiz” dedi.


FİNANS SEKTÖRÜNE NEDEN ATILDI?
Gıda sektörüne atıldıklarında birçok yanlış yatırımlar yaptıklarını, yaşadıkları kötü tecrübeler olduğunu hatırlatan Mustafa Baklan, “İş kurmak isteyenler işe başlamadan önce kendi mesleklerinde bilgi edinmelidir. Bizim iş kurma aşamasında yaptığımız hataları yeni girşimci Türkler yapmasını istemiyoruz. Girşimcilerimiz yapılan yanlışlıklar ve bilgisizilik nedeniyle sigorta ve kredi kuruluşlarını yüksek miktarda ödeme yapıyor. Bölgemizdeki işverenler, halkımız sigorta sektöründe ekonominin sıkıntılar nedeniyle ileriyi göremiyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları bu hizmetleri onlara nasıl iyi sunabilir bu hizmeti vatandaşa nasıl ucuza mal edebiliriz diye düşündük. Bu amaçla Bak Finansı kurduk. Bak Finans’la girişimcilere, işadamlarına doğru bilgilendirme ve doğru yönlendirme ile yatırımlarına destek vermek istiyoruz. Ayrıca bölgede yeni bir istihdam yaratacağımız için sevinçliyiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

UCUZ KREDİ OLANAĞI
BAK Finans’ın yöneticiliğini finans ve sigortacılık sektöründe uzman olan Taner Güzel’İn yapacağını ifade eden Baklan, BAK Finans’ın bankacılık ve sigortacılık sektöründe hizmet vereceğini söyledi.


Girişimcilerin işyeri kurarken bunun ekonomik, resmi, hukuksal boyutunu öğrenerek işe başlanmaları gerektiğini belirten Mustafa Baklan, “BAK Finans danışmanlık hizmetleri, sigortacılık, Almanya ve Türkiye’de emlak alacaklara ucuz kredi hizmetleri verecek. Bu sektörde de başarılı olmaya çalışacağız. İnsanları yanıltmadan hizmet vereceğiz” dedi.


GÜZEL: 50’DAN FAZLA BANKAYLA ANLAŞTIK
Bak Finans yöneticisi Taner Güzel de yaptığı açıklamada, “Finans ve sigortacılık alanında bilgili ve tecrübeliyiz. Finans ve sigortacılığı Baktat çatısı altında yapacağımız için Baktat filozofisine uygun çalışacağız. Sigortacı olarak Almanyada’ki 200’e yakın sigorta şirketiyle anlaştık. Amaç en uygun fiyatla kaliteli uygun sigortayı vatandaş için bulmak ve sunmak. Aynı zamanda 50’den fazla bankayla anlaşarak en düşük faizli krediyi sunmak istiyoruz. Halkı mevcut imkanlardan bilgilendireceğiz. Vatandaşlarımız yıllarca tecrübesiz kredi aracıları tarafından kaldırıldılar. Önce Mannheim bölgesinde, ileride Almanya genelinde hizmetimizi yaygınlaştırmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!