Bahreyn’de saldırı: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bahreyn’de saldırı: 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 11:13

Bahreyn’de kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından açılan ateş sonucu 4 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bahreyn haber ajansının haberine göre, Emniyet Genel Müdürü Tarık Hasan el-Hüseyin, kimliği belirsiz ”bir grup silahlı terörist” tarafından açılan ateş sonucu Kerzekan bölgesinde görev yapan 4 güvenlik görevlisinin yaralandığını söyledi. Hüseyin, yaralıların hastanede tedavi altına alındığını ve sorumluların yakalanması için çalışma başlatıldığını kaydetti.

Açıklamada, emniyet güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sırasında saldırganlardan ölen ya da yaralanan bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgiye yer verilmezken, saldırının ülkede düzenlenen gösterilerle bir ilgisi olup olmadığına da değinilmedi. Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife’nin ulusal diyalog çağrısına muhalefetin olumlu karşılık vererek masaya oturduğu bir süreçte bu olayın meydana gelmesi dikkat çekici bulundu.

Bahreyn İçişleri Bakanlığı, ülkede 14 Şubat 2011’de başlayan yönetim karşıtı gösterilerin ikinci yıl dönümü nedeniyle ülke genelinde düzenlenen eylemler sırasında iki kişinin hayatını kaybettiğini, dün de Bahreyn ile Suudi Arabistan’ı birbirine bağlayan Kral Fahd Köprüsü’nde 2 kilogramlık patlayıcı bulunduğunu açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!