Bağdat ve İsrail gibi

Güncelleme Tarihi:

Bağdat ve İsrail gibi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 11:44

MASSACHUSETTS Genel Hastanesi’nin acil servisini yöneten Dr. Alasdair Conn, “Bağdat, İsrail veya dünyanın diğer trajik noktalarında gerçekleştiğini duyduğumuz gibi bir bomba patlaması” dedi.

Haberin Devamı

MASSACHUSETTS Genel Hastanesi’nin acil servisini yöneten Dr. Alasdair Conn, hastaneye getirilen birçok yaralının bacaklarının ampute edildiğini belirtirken “Bağdat, İsrail veya dünyanın diğer trajik noktalarında gerçekleştiğini duyduğumuz gibi bir bomba patlaması” dedi. Maratonu biraz geç tamamlaması sayesinde bombadan kurtulan eski ABD askeri Roupen Bastajian (35) da “Bazı koşucuların yarışı bitirdiği ayakları şimdi yok. Çok fazla sayıda insan bacağını kaybetti. Her yer kan ve kemik parçalarıydı. Sadece ben en az 5-6 bacağa turnike yaptım” diye konuştu.



BACAK YANIMDAN UÇTU

Maratonun finiş çizgisi yakınlarında izleyici bölümünde bulunan ve Boston Herald’a konuşan John Ross ise “Bir kişinin bacağı kafamın yanından uçtu. Kemerimi kullanıp kan kaybını durdurdum” ifadesini kullandı. Yarışa katılan 347 İngiliz yarışmacıdan biri olan Londralı Abi Griffiths, “Yer öyle bir sallandı ki insanlar ne yapapacağını şaşırdı. Birden bire büyük bir kaos yaşandı. Polis çok
hızlı müdahale etti” dedi.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!