Baden Württemberg'de haftanın maçları

Güncelleme Tarihi:

Baden Württembergde haftanın maçları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2008 15:51

Baden Württemberg amatör liglerinde Türk takımlarının bu haftaki maçları:

Haberin Devamı

Maçların yayınlanmasını isteyen diğer takımlarımız bize şu e-mail adresinden ulaşabilirler: buelentveznikli@hotmail.com

KREİSLİGA ORTENAU

Lahr Türk Gençler Birliği(LTGB)-SV Schapbach 2-0

Goller ilk yarıda geldi

Kreisliga A güney grubundaki temsilcimiz LTGB kendi evinde SV Schapbach takımını ilk yarının 36.dakikasında Ercan ve42.dakikada Eberle’nin golleriyle yendi.Haftaya deplasmanda Schweighausen takımıyla karşılaşacak LTGB yine üç puanı hesabına yaz dırmayı hedefliyor.LTGB puancetvelin 10.sırasında 19 puanı bulunuyor.

FV Ler 05 Kehl- FV Altenheim 0-2

Ler 05 yine mağlup

Kreisliga B-1 grubunda Ler 05 Kehl,Altenheim takımına karşı ilk yarıyı golsüz kapattı.İkinci yarıda bderaberliği koruyamayan Ler 05 rakibine yenik düştü.

Offenburg Ataspor-Meisenheim 1-4

Ataspor’a yakışmadı

Kreisliga B-4 grubunda Offenburg Ataspor,Meisenheim takımına karşı 4-1 mağlup oldu.Puan cetvelinde sondan üçüncü olan Ataspor sezona kötü başladı,aldığı üç galibiyetle taraftarını az olsada ümitlendirdi.Sezonun sonuna doğru arka,arkaya
alınan yenilgiler Ataspor’a yakışmadı.

Haberin Devamı

PFORZHEİM KREİSLİGA:

Pforzheim Türkspor Hakemi’de yendi 2-1


Pforzheim Kreisliga’da bu hafta deplasmanda Germania Brötzingen’le karşılaşan Pforzheim Türkspor, Hakem üçlüsünün çok kötü yönetimi ve üç oyuncusunun dışarı atılmasına karşın son 20 dakikayı 8 kişi oynamasına rağmen sahadan Orhan ve Şafak’ın attığı gollerle 2-1 üstün bitirdi. Pforzheim Türkspor maçın başından itibaren yaptığı baskı sonucu 11. dakikada Orhan’ın orta sahadan alarak filelere gönderdiği topla 1-0 öne geçti. İlk yarının sonucu. İkinci yarının başında (D.50)maçın Alman hakeminin verdiği penaltı ile ev sahibi beraberliği sağladı. 60. dakikada ise Şafak maçın kaderini belirleyen golü şahane bir vuruşla kaydetti. Bu golden sonra oyunu tek taraflı yöneten hakem Samet(Kırmızı), Mertkan(Kırmızı) ve Şafak (Sarı kırmızı) kartlarla oyun dışı kaldılar. Ancak Türkspor mücadeleyi bırakmadı ve rakibini 2-1 yenerek Hakemlerin oyununu da bozdu.

Pforzheim Türkspor: Stefan, Hakan, Tufan, Mustafa, Samet, Murat, Cem, İlyas(Mertkan), Şafak, Orhan(Ünsal), Aydın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!