Babacan ve Eker Bosna-Hersek’e geldi

Güncelleme Tarihi:

Babacan ve Eker Bosna-Hersek’e geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2012 16:11

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, temaslarda bulunmak üzere geldikleri Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Uluslararası Saraybosna Havalimanı’na özel uçakla gelen Başbakan Yardımcısı Babacan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı binasında Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç tarafından kabul edildi.

Bosna Hersek Federasyonu’nun Mülteci İşlerinden Sorumlu Bakanı Adil Osmanoviç’in de katıldığı ve başında görüntü alınmasına izin verilen görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği gibi konuların ele alındığını öğrenildi.

Görüşmenin ardından düzenlenecek basın toplantısında Babacan ile İzzetbegoviç’in bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ve bölgenin en büyük yatırım konferansı olarak bilinen Saraybosna İş Forumu’nun tanıtımını da yapacak. Babacan ve Eker’in, Saraybosna’daki temaslarının ardından bugün Türkiye’ye dönecekleri bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!