Ay Yıldız App’ten iki kat data

Güncelleme Tarihi:

Ay Yıldız App’ten iki kat data
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 14:34

Almanya’da yaşayan Türk kökenlilere telekominikasyon hizmeti sunmaya başlayan ilk şirket ünvanını taşıyan Ay Yıldız, AyDE Smart L App‘i kullananlar için data volümünü iki katına çıkarttı.

Haberin Devamı

Yıl sonuna kadar AyDE Smart L opsiyonuna yeni sipariş verenler ya da bu opsiyona geçiş yapanların, 500 MB yerine 1 GB’lik data volümünün sahibi olacaklarını açıklayan şirket yönetimi, iki kat data volümünün, kampanya süresi sonrasında da, müşteri opsiyonu fesih etmediği sürece geçerli kalacağını belirtti.

Telekominikasyon alanındaki en büyük şirketlerden birisi olan E-Plus’a ait Ay Yıldız’dan verilen bilgiye göre, tüketiciler 19,99 Euro karşılığında „Her şey dahil paket“ olan AyDE Smart L Prepaid-Opsiyonu’na sahip olabilecekler. Bu opsiyonda, E-Plus şebekesi için telefon ve SMS Flat’inin yanı sıra, bütün Alman cep telefonu şebekeleri ile, Türk ve Alman sabit hatlarına yapılacak aramalarda kullanılmak üzere 1.000 dakika da bulunuyor. Internet Flat de bulunan bu opsiyonda 1 GB’lik data volümü sunuluyor.

ANLIK TAKİP ÖZELLİĞİ

„AyDE Smart S, M ve L gibi farklı opsiyonlarla müşterilerimize kendileri için en uygun olanını kullanma imkanı veriyoruz“ diyen Ay Yıldız ve E-Plus Grubu Partner şirketlerden sorumlu Genel Müdürü Alfons Losing, şu bilgileri verdi:
“Özellikle L-opsiyonu, çok telefon görüşmesi yapan ve mobil olarak internette sıkça sörf yapmak isteyenler için ideal. Kullanımı çok kolay olan bu App, Ay Yıldız müşterilerinin en büyük yardımcısı niteliğinde. Müşterilerimiz, bu App sayesinde yoldayken bile prepaid tarifelerini yönetme imkanına sahip. Hesaplarındaki bakiyeyi her an takip edebiliyor, bakiye yükleme ya da yeni opsiyon siparişlerini de buradan yapabiliyorlar. Ayrıca aktüel data tüketimi ve özel kampanyalar hakkında bilgi almak da mümkün. App‘imizin en büyük özelliklerinden biri de, hafızada fazla yer kaplamayıp, iki dilli olması. Kullanıcı Türkçe ya da Almanca istediği dilde kullanabiliyor. Ay Yıldız App’ini Smartphone’lar ile direkt olarak http://www.ayyildiz.de/de/Service/Apps adresli internet sayfamızdan indirilebilir.“

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!