AVTED'den engellilere istihdam projesi

Güncelleme Tarihi:

AVTEDden engellilere istihdam projesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 17:51

AVRUPA Türk Engelliler Derneği (AVTED), engellilere iş imkanı yaratmak amacıyla başlattığı proje çerçevesinde farklı branşlardan şirketlerle işbirliği yapacak.

Haberin Devamı

Kendisi de bir engelli çocuk babası olan AVTED Başkanı Cemil Çelik (Beyaz çizgili gömlekli), "Engellilerin özgüvenlerini kazanmaları, sağlam bir psikolojiye sahip olmaları ve toplumda kabul görmeleri açısından iş hayatında olmaları gerekmekte" dedi. Çelik, proje kapsamında Digitürk Europe GmbH ile işbirliğine gittikleri ve Emine Savcı, Tuncay Koçak ve Uğur Ceylan isimli engelli yurttaşlarımız için iş imkanı sağladıklarını söyledi.


Engellilere özel kampanya
Bunun için AVTED, görme engelli Hafize Şahin'in (önde oturan gri ceketli) ADM şirketi ve Digitürk Europe'un beraber çalışacağı açıklandı. Digitürk Europe marketing temsilcisi Özgür Ağgül (sağda), şirketlerin sosyal sorumluluk projelerine destek vermeleri gerektiğini ifade ederek, "En az yüzde 50 engelli belgesine sahip tüm yurttaşlarımıza da 100'den fazla Türk kanalı ve Lig TV izleme imkanı sunan Digitürk paketini yarı fiyatına veriyoruz. Maç meraklısı olan ancak yatalak oldukları veya dışarı çıkamayan engelli insanlarımıza özel bir kampanya bu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!