Avrupalılar Diş Yaptırmak İçin Türkiyeye Geliyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupalılar Diş Yaptırmak İçin Türkiyeye Geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2013 13:17

ALMANYA’nın Köln kentinde, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK), Uluslararası Diş Hekimliği Fuarı’na (IDS) katılan Türk girişimciler için bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Porz’daki Orient Palais’te düzenlenen toplantıya Küçük ve Orta Ölçekli Sanayicileri Geliştirme Birliği’ne (KOSGEB) üye firmalardan 51 girişimci katıldı. Toplantıda Almanya’nın büyük firmalarından Merz Dental uzmanları, diş yapımındaki son gelişmeleri tanıttı.

YÜKSEK TEKNOLOJİ

Türkiye’de yüksek teknoloji ile diş malzemeleri ürettiklerini belirten İzmir’deki MGM Firması’nın sahibi Deniz Şimşek, “Dünyanın en büyük Diş Hekimliği Fuarı IDS, bizim için önemli bir fuar. Türkiye’de diş sektörü hızla gelişiyor. Artık insanlar diş yaptırmak için Avrupa’dan Türkiye’ye gidiyor” dedi. KOSGEB üyesi firmaların fuara iştirakini organize eden Digitur Şirketi’nin Genel Müdürü Alper Ildız ise, “KOSGEB üyesi firmalar fuarda üretici bir firma veya ticaret odaları ile bire bire bir görüşme yaparlarsa, KOSGEB yüzde 50 oranında seyahat ve stant desteği sağlıyor” bilgisini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!