Atradius ile Credito Y Caucion işlerini birleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Atradius ile Credito Y Caucion işlerini birleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2008 09:45

Dünyanın ikinci büyük kredi sigorta şirketi olan Atradius ile dördüncü büyük sigorta şirketi Credito Y Caucion'un, işlerini birleştirme operasyonunu tamamlandıkları bildirildi.

Haberin Devamı

Atradius'tan yapılan yazılı a?ıklamada, şirketlerin, Atradius Grubu'nun bir üyesi olarak birlikte faaliyet göstereceği ve tüm dünyada 40 ülkedeki müşterilerine, kredi sigortası, teminatlandırma, tahsilat, istihbarat ve ilgili diğer ürün ve hizmetleri sunacağı kaydedildi.

Atradius N.V.'nin Gözetim Kurulu Başkanı Paul-Henri Denieuil, bu birleşmenin, Credito y Caucion'ın 2003 yılında Atradius'a ortak olduğu tarihten bu yana her iki şirketin de arzuladığı bir işlem olduğunu belirterek, "Gü? birliğimiz sayesinde, global kredi sigortası sektöründe lider olacağımıza inanıyorum" görüşünü aktardı.

Credito Y Caucion'un Yönetim Kurulu Başkanı Jesus Serra ise iki şirketin gü?lerini birleştirmesinin getireceği sinerjiden en iyi şekilde yararlanarak, müşterilere daha kapsamlı bir teminat yelpazesi ve kendilerine özgü sigorta ihtiya?larını karşılayan özel ürünler sunma imkanına kavuşmuş olacaklarını aktardı.

Verilen bilgiye göre, her iki kuruluş, Atradius Grubunun bir üyesi olarak faaliyet göstermekle birlikte tanınmış markalarının getirdiği avantajlardan yararlanmayı sürdürmek i?in yerel piyasalarında isim değişikliğe gitmeyecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!