"Aşk Tutulması" filminin galası Hamburg'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Aşk Tutulması filminin galası Hamburgda yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 14:20

"Aşk Tutulması" adlı filmin Hamburg galası, Hamburg Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’nin organizasyonuyla UCI Smart City sinemasında yapıldı.

Haberin Devamı

Türkiye'de büyük ilgi gören, fanatik bir Fenerbaçe taraftarının takımına ve bir kıza aşkını anlatan "Aşk Tutulması" filminin galası için Hamburg'a gelen yönetmen Murat Şeker, "Fenerbahçe sezonu kesinlikle şampiyon bitirecek" dedi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği ve Alman Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanı Mustafa Çömlek'in organizesiyle UCI Sinemasında düzenlenen galaya yönetmen Murat Şeker'in yanı sıra oyuncular Tolgahan Sayışman, Ali Erkazan ve Tim Seyfi de katıldılar. Hepsi fanatik Fenerbahçeli olan filmciler için Mustafa Çömlek, sarı-lacivert renkli ve Fenerbahçe amblemli pasta kesti. Pastayı başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'a koyu Galatasaraylı lise öğrencisi Duygu Karabacak yedirdi.

Özlenen tablo

Galada Fenerbahçelilerin yanı sıra, Hamburg Galatasaray Derneği Başkanı Abdullah Akar ve Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Lütfü Kortağ da bulundular. Akar ve Kortağ, film sonrası film ekibiyle sohbet edip kendilerini, "Takım aşkını çok güzel yansıtmışsınız. Bizim gönül verdiğimiz renkler farklı ama duygular aynı" diyerek kutladılar. Murat Şeker, "Ne güzel burada farklı renkleri gönül vermiş insanların biraya gelmesi. Bunu ne yazık ki Türkiye'de henüz yapamıyoruz. Türkiye'nin bu Hamburg ruhundan, sizlerden öğreneceğini çok şey var" diyerek teşekkür etti

Murat Şeker, Tek Gecelik Aşk isimli yeni filmi üzerine çalıştığını ve bunun konusunun Türkiye'ye gelen bir Amerikalı kızın mutasıp bir Türk erkeğe aşık olmasını işleyeceğini söyledi. Şeker, ligde Fenerbahçe'nin pek istenilen yerde olmamasına rağmen, yalpalanmayı durdurduğunu belirterek, "Sezonu mutlaka şampiyon bitereceğiz. Bundan hiç bir Fenerbahçelinin şüphesi yok" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!