Arkadaşlık ettiğim gencin tercihi farklı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlık ettiğim gencin tercihi farklı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2009 00:00

GÜZİN Abla, öncelikle sizi çok seviyorum ve yıllardır okuyorum. 25 yaşında çalışan bir kızım. 1 aydır yakın çevremden bir erkek arkadaşım var.

Haberin Devamı

GÜZİN Abla, öncelikle sizi çok seviyorum ve yıllardır okuyorum. 25 yaşında çalışan bir kızım. 1 aydır yakın çevremden bir erkek arkadaşım var. Onunla çok iyi anlaşıyoruz ya da ben öyle düşünüyorum. Bir tesadüf eseri bir arkadaşlık sitesine cinsel tercihinin gay olduğunu yazdığını gördüm. Gerçekten öyle olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Direk kendisine mi sormalıyım? Biraz araştırdım ama bir şey bulamadım. Bu arkadaşımın sadece ses tonu erkeklere göre biraz ince, diğer davranış, hal ve hareketleri tamamen erkekçe, diyebilirim.


Ayrıca gayler hem kendi hem de karşı cinse karşı ilgi duyarlar mı? Her iki cinsle de ilişkiye girebilirler mi? Ben bunu nasıl anlayabilirim. 1 haftadır uyku uyuyamıyorum. Ne olur bir cevap yazın, beni aydınlatın..


Rumuz: Güneşsiz Dünya

Haberin Devamı

SANA
ne yazık ki bu konuda çok kesin bir şey söyleyemeyeceğim kızım. Çünkü gay denilen kendi cinslerine yönelik bir cinsel tercih yaşayan erkeklerin senin de dediğin gibi, zaman zaman karşı cinsle de yakınlık kurabildiklerini ben de biliyorum. Ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim. Yine de bence, yapabileceğin en doğru hareket bunu doğrudan kendisine sormaktır. Bu arkadaşlık sitesinde okuduğun yazıyı ona gösterebilir, bunun doğru olup olmadığını öğrenmek istediğini söyleyebilirsin.

Çevreniz aynı olduğuna göre, onu tanıyan diğer arkadaşlarına da okuduklarını anlatıp, sorabilirsin.


Biraz uzak bir ihtimal ama belki de bu genç adam zaman zaman gençlerin yaptıkları gibi eğlenmek için böyle tatsız bir şaka da yapabiliyorlar...


Ona sorarak, olayı açığa çıkaracağını düşünüyorum. Böylece kendi kendini yiyip, uykusuz geceler geçirmekten kurtulursun kızım.


Eğer bu genç gerçekten gay ise onunla sadece iyi bir arkadaş olarak görüşmeye devam edebilirsin. Nasıl olsa henüz 1 aylık bir yakınlığınız olmuş. Bu çok da fazla değil, öyle değil mi?



***
Dayakçı eşimden kurtulmak


için sonunda katil olacağım


SEVGİLİ Güzin ablacığım, ben 11 yıldır evliyim. Ancak bütün bu evliliği boyunca eşinden sürekli dayak yiyip, işkence gören bir kadınım. Eşim evlilik hayatımı cehenneme çevirdi. Ama artık katlanmak istemiyorum. Çocukların hatırı için, bugüne kadar her şeye katlandım. Çocuklarım büyüdü, artık evden ayrılmak istiyorum. Ama aslında ne yapacağımı, nasıl yaşayacağımı da bilmiyorum. Yine de her şeye razıyım. Herhangi bir işte çalışabilirim. Yeter ki ondan kurtulayım.


Ve sonunda bu adamdan kaçıp kurtulamazsam, katil olacağım... İyisi mi, günaha girmeden bu evden kaçıp gitmek. Ama gerçekten nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum.

Haberin Devamı

Rumuz: Bana yardımcı olur musun?


Kızım sana hak veriyorum.Ancak mektubunun sonunda onun yüzünden katil olabileceğinle ilgili sözlerin beni çok rahatsız etti. Çünkü ben hayvanlar da dahil, hiçbir canlının diğer bir canlının hayatına son vermeye hakkı olmadığını düşünüyorum.


Kadın Dayanışma Vakfı’na bağlı olarak destek veren İstanbul, Ankara ve hatta Antalya, Mersin, İzmir, Diyarbakır gibi büyük şehirlerde de bulunan sığınma evleri, kadın konukevleri gibi kuruluşlara başvurabilirsin.


Şiddet karşısında kalan kadının boyun eğmeyip, destek alabileceği gazetemizin önderliğinde hizmet veren “Aile İçi Şiddete Son” kampanyasını sizlere hatırlatmak isterim. Onlara bu telefondan ulaşabilirsiniz: 0212 656 96 96.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!