‘Arabesk’in Babaları’ buluştu

Güncelleme Tarihi:

‘Arabesk’in Babaları’ buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2012 09:29

LONDRA’da ‘Arabesk Babaları’nın Buluşma Gecesi’ adı altında düzenlenen konserde sahne alan Müslüm Gürses, Hakkı Bulut ve Yunus Bülbül, hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Kuzey Londra’nın Stoke Newington bölgesindeki Magnolia Banqueting Suite’deki gecede, sanatçılara olan aşırı ilgi izdihama yol açtı. Gecenin ilk sanatçısı 38 kaset çıkaran, 68 film ve 600’ün üzerine dizi yapan arabeskin önemli isimlerinden Yunus Bülbül oldu. Bülbül’e zaman zaman izleyiciler de eşlik etti.

59’UNCU ALBÜM YOLDA
‘Müslüm Baba’ tezahüratlarıyla sahneye çıkan Müslüm Gürses ise ‘Haydar Haydar’, ‘Benim Meselem’, ‘Paramparça’ gibi sevilen şarkılarını söyledi. Genç hayranlarının elini öpmek istediği Müslüm Gürses, elini geri çekerek öptürmedi.

43 yıllık müzik hayatını geride bırakan gecenin son sanatçısı Hakkı Bulut da konserine ‘İkimiz Bir Fidanız’, ‘Ben Tövbemi Geri aldım’, ‘Ben Buyum’ adlı şarkılarıyla başladı. Londra’da beşinci konserini veren Bulut, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Bugüne kadar 58 albüm yaptığını belirten sanatçı, yeni albümünün müjdesini verdi. Bulut, “Allah kısmet ederse 120 yaşıma kadar müzikle uğraşacağım” dedi.

Hakkı Bulut, konserde ilkokul öğretmenliği yaptığı yıllardan bir anısını da anlattı: “Öğrencilerime, Anneler Günü’nde önlerindeki deftere annelerinin resmini yapmalarını istedim. Bir kız öğrencim hüngür hüngür ağlamaya başladı. Niye ağladığını sorduğumda, ‘Öğretmenim, benim annem çok şişman, resmi bir sayfaya sığmaz’ dedi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!