Antalya heyeti Nürnberg’e veda etti

Güncelleme Tarihi:

Antalya heyeti Nürnberg’e veda etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2022 13:48

Almanya’nın Nürnberg-Antalya kardeş şehir anlaşmasının 25’inci yılı nedeniyle düzenlenen kutlamalara katılmak üzere üç günlük ziyaret için Nürnberg’e gelen ve 10 kişiden oluşan heyet, Nürnberg’e veda etti.

Haberin Devamı

HEYET son gün, Engelliler Merkezi, Kompost Üretim Tesisi, Çevre ve Enerji Merkezi, İtfaiye Dairesi Merkez Binası, Noel Pazarı Antalya Standı ve Gelecek Müzesi’nde incelemelerde bulundu. NAKOPA çevre hibe destek toplantısı, Seyahat Acentaları toplantısı, Gençlik Değişimi Projesi toplantısı ve Nürnberg Antalya Kardeş Şehir İN:SAN Derneği yemekli toplantısına da katıldı. Ziyaretin son gününde Nürnberg Belediye Başkanı ile belediyede bir araya gelen heyetin başında bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Deniz Filiz, belediyenin hatıra defterini imzaladı. Törende Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, Nürnberg ve Antalya Belediye Meclis Üyeleri, Metropol Bölge Nürnberg Kardeş şehirler koordinatörü Dr. İsmail Baloğlu, SPD Grup Başkanı Thorsten Brehm, Nürnberg Antalya Kardeş Şehir İN:SAN Derneği Başkanı Rıza Özlek ile birlikte bazı STK temsilcileri, doktor, avukat ve iş insanları hazır bulundu.

Antalya heyeti Nürnberg’e veda etti

Antalya heyeti Nürnberg’e veda etti
ORTAK PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİLER
Nürnberg Büyükşehir Belediye Başkanı Marcus König (CSU) ve Antalya Büyükşehir Blediye Bakanı Muhittin Böcük adına heyetin başında yer alan Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Deniz Filiz yaptıkları konuşmalarda iki kardeş şehir olarak önümüzdeki yıllarda çevre ve temiz iklim konusunda yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi sundu. Antalya Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Deniz Filiz’in belediyenin anı defterini imzalamasının ardından misafirlere ikramda bulunuldu.
Antalya heyeti Nürnberg’e veda etti

BAKMADAN GEÇME!